Mala promena na licu učinila je Ljubinku Klarić potpuno drugačijom (foto)

Mala promena na licu učinila je Ljubinku Klarić potpuno drugačijom (foto)

Autor: | 10/01/2021

0

Ljubinka Klarić, koju poslednjih meseci gledamo u seriji “Tate”, sinonim je za lepu i negovanu ženu. Iako se na račun njenog izgleda često čuju komplimenti, ona navodi da niko nije savršen, verujući u devizu “manje je više”.

- Da se ne lažemo, svi imamo mane. Ne sećam se da sam srela osobu koja izgleda savršeno, a da nije našminkana. Opet, za sve postoji vreme i mesto - iskreno je rekla nedavno Ljubinka Klarić u intervjuu za magazin "HELLO!".

Pročitajte: Ljubinka Klarić - Izgled mi nikada nije bio na prvom mestu, svi imamo mane

foto: Luka Šarac

Prepoznatljiva po izuzetno plavim očima i plavoj kosi, glumica ne krije da voli da je lepo našminkana, ali da to sama ne ume da uradi.

- Ne nosim šminku sa sobom. Našminkam se kod kuće i više ništa ne diram. Moram da priznam da, ma koliko gledala stručnjake, nikada nisam naučila da se sama našminkam kako treba. Senku ne umem da nanesem, pa i ne pokušavam. Obično stavim sivi ajlajner koji ide uz plave oči, maskaru, puder, rumenilo i sjaj za usne - iskrena je Ljubinka, koja zato uvek imam sjajnu fizuru. Bilo da je kosa podignuta u rep, ili puštena, komplimenti na račun njene frizure uvek su tu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ljubinka Klaric (@ljubinkaklaric)

Zbog toga je i njena poslednja objava na "Instagramu" podigla veliku prašinu, jer je popularna glumica pokazala kako sada izgleda. Promena je očigleda, a fanovima se veoma dopada. Ljubinka je odlučila da u Novu godinu zakorači sa trendi šiškama, koje su učinile da deluje sasvim drugačije.

Pročitajte: Ljubinka Klarić za “Hello!” - Iz Amerike sam se vratila sa „Oskarom” – sinom Kostom

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ljubinka Klaric (@ljubinkaklaric)

Kako se vama dopada novi imidž Ljubinke Klarić?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, instagram