Aljoša Vučković je zbog opake bolesti rekao zbogom glumi, ali sada stižu prelepe vesti

Aljoša Vučković je zbog opake bolesti rekao zbogom glumi, ali sada stižu prelepe vesti

Autor: | 10/01/2021

0

Aljoša Vučković (74) krajem 2018. godine priznao je da se bori sa opakom bolešću i da se na neko vreme povukao iz javnog života. Glumac je bio na lečenju u jednoj od beogradskoj bolnica, ali je otpušten na kućni oporavak. Po izlasku iz bolnice za medije je iskreno rekao kako se oseća.

- Ništa ne radim i ne mogu da radim. Bolestan sam i ne osećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim - rekao je Aljoša Vučković tada za "Avaz". Godine su prošle, a glumac se i dalje ne pojavljuje u javnosti već vodi miran život daleko od medija. Supruga Edita, kao i ćerke Leana i Sara su mu najveća životna podrška.

Pročitajte: Aljoša Vučković - Bolestan sam i ne osećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Mislim da sam dovoljno uradio. Mogu još, ali nisam ni u godinama ni u poziciji da prihvatam bilo šta. Ne treba mi. Mislim da nije ni preskromno, ni bahato to što sada tražim neki svoj mir - rekao je Vučković za "Blic".  Aljošu publika najviše pamti po ulogama iz "Velog mista", kao i seriji "Bolji život" gde je glumio doktora Lukšića.

Ipak, na veliko iznenađenje javnosti, Aljoša se vraća na male ekrane i to ulogom u seriji koju će publika obožavati. „Azbuka našeg života“, za koju je scenario nastao prema motivima dva romana poznate srpske književnice Mirjane Bobić Mojsilović, uskoro će ugledati svetlost dana. Kako se navodi u saopštenju, među sjajnom glumačkom ekipom, koja će zaigrati u ovom projektu, našlo se i ime sjajnog Aljoše Vučkovića.

Pročitajte: Pola sata sa… Aljoša Vučković

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Mirko Babić napustio nas je u novembru prošle godine, a tada je Aljoša govorio o njemu kao svom velikom prijatelju.

- Bili smo kolege i Mirko je moj dobar drug i mnogo mi je žao što je izgubio bitku. Znam da je bio bolestan i baš mi je žao - kazao je Vučković tada.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti