Marija Žeželj ne skida osmeh sa lica - Konačno u njegovom zagrljaju (foto)

Marija Žeželj ne skida osmeh sa lica - Konačno u njegovom zagrljaju (foto)

Autor: | 09/01/2021

0

Manekenka i "jutjuberka" Marija Žeželj karijeru gradi u dalekom Njujorku. Iako izuzetno mlada, ona je postigla izuzetno veliki uspeh, a svet modelinga osvaja korak po korak. Iako je još kao tinejdžerka osvojila srce domaće publike, Marija je odlučila da ostvari svoj "američki san" i otputovala kako bi izrasla u top modela, kakvima se kao devojčica divila.

Marija svoj privatni život mudro čuva od očiju javnosti, jer zna da je popularnost zaista mač sa dve oštrice. Ipak, jednom prilikom otkrila je da postoji neko ko joj svojski nedostaje kada je daleko od svog rodnog Novog Sada.

Pročitajte: Marija Žeželj život gradi u dalekom Njujorku - Nedostaje mi porodica i moj rodni Novi Sad

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели M A R I J A (@marijazezelj)

– Nedostaje mi moja porodica i najbliži prijatelji. Nekada poželim da me svi posete i da zajedno uživamo u Njujorku. Takođe, nedostaje mi moj rodni Novi Sad. Kako sazrevam počinjem da prepoznajem blagodeti mirne sredine koja može da vam pruži pravi odmor za dušu – iskreno govori lepa Marija za časopis "Grazia".

Ipak, za praznike se Marija vratila iz Njujorka i sada je konačno u zagrljaju najvažnijeg muškarca u njenom životu. Naime, mlada manekenka praznike provodi sa porodicom, a vreme koje provodi sa bratom Milanom za nju je neprocenjivo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели M A R I J A (@marijazezelj)

- Molila sam ga dobrih pola sata da napravimo ove fotografije, ali vredelo je! Tako sam srećna što praznike provodim sa svojom porodicom - napisala je Marija u opisu fotografija, na kojima se konačno nalazi u zagrljaju svoje najveće podrške, mlađeg brata Milana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages, Instagram