Ognjen Amidžić primljen u bolnicu sa obostranom upalom pluća

Ognjen Amidžić primljen u bolnicu sa obostranom upalom pluća

Autor: | 08/01/2021

0

Ognjen Amidžić korona virus uspeo je da izbegne, ali najnovije vesti kažu da je voditelj primljen u bolnicu sa obostranom upalom pluća. Iako je hitno hospitalizovan, posle prijema je testiran na virus korona i njegov rezultat je negativan. Domaći mediji prenose da je u pitanju blaža upala pluća, a on se odlično oseća.

Pročitajte: Ognjen Amidžić - Bojim se bolesti

foto: Luka Šarac

Čim je dospela informacija u javnost da je Ognjen primljen u KBC "Bežanijska kosa", oglasio se njegov predstavnik za medije i rekao:

- Ognjen Amidžić nije hitno primljen u bolnicu i negativan je na korona virus. U pitanju je blaža upala pluća, a on se odlično oseća. Međutim, ubrzo su novinari uspeli da kontaktiraju popularnog voditelja, koji je iskreno rekao gde se nalazi i kakvo mu je zdravstveno stanje.

- Dobro se osećam. Primljen sam u bolnicu jer lekari žele da isprate moje zdravstveno stanje -rekao je Ognjen telefonskim putem novinarima "Kurira".

Pročitajte: Osmesi i iskrena ljubav - Danijela i Ognjen Amidžić proslavili sinu 7. rođendan (foto)

 

foto: Luka Šarac

Inače, Ognjen Amidžić korona virus posumnjao je da ima tokom leta prošle godine. On se, navodno, testirao na Covid 19 u junu i relutat je bio negativan. Navodno je autor emisije “Amidži šou” uradio test, a rezultati su ga veoma obradovali. Podsetimo, srpski odbojkaš Aleksandar Tanasijević gostovao je tada u Ognjenovoj emisiji, a nekoliko dana kasnije ispostavilo se da je zaražen korona virusom. Nakon toga, cela ekipa “Amidžija”, kao i svi gosti testirali su se na koronu.

Pročitajte: Ognjen Amidžić - Kod mene je porodica pre svega, a onda posao, nema tu velike filozofije

foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Pročitajte još