Velika tuga: Iznenada preminula zvezda serije "Policijska akademija"

Velika tuga: Iznenada preminula zvezda serije "Policijska akademija"

Autor: | 08/01/2021

0

Američka glumica Merion Remzi, najpoznatija po ulozi u filmu "Policijska akademija", preminula je u 74. godini, javlja "BBC". Uzrok smrti za sada je još uvek nepoznat. Nakon što je u medijima objavljeno da je glumica preminula, vest je odjeknula kao bomba. Fanovi su u neverici, a tužne poruke upućene popularnoj Lavren Huks, koju je Remzi igrala u seriji, odzvanjaju društvenim mrežama.

- Tuga što moramo da uputimo poslednji pozdrav i Merion Remzi, "Policijska akademija" ne bi bila "Policijska akademija" bez nje - bio je samo jedan od komentara brojnih fanova.

Pročitajte: Supruga Mustafe Nadarevića preminula mu je na rukama ubrzo posle venčanja, glumac je imao samo jednu želju

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Retro Geekery | 80s & 90s (@freshretrojuice)

Merion se glumom bavila gotovo 45 godina, a bila je prepoznatljiva po specifičnoj boji glasa, kao i komičnim replikama. Pored serije "Policijska akademija" i datog serijala, Remzi nije imala prevelikih podviga na filmu i televiziji. Značajnu karijeru ostvarila je na Brodveju, glumila je u autobiografskom mjuziklu proslavljenog džez pijaniste Eubieja Blejka, "Eubio!"

Pročitajte: Srce mu je slomljeno - Posle sina preminula i supruga Džona Travolte

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@art.bmp је поделио/ла објаву

Zanimljivo je da je u svakom od šest delova "Akademije" u kojima je učestvovala, Remzijeva je nosila dodatni sloj ispod kostima, tako da je u stvarnosti bila i solidno mršavija nego što se u filmovima vidi. Tokom karijere glumice u isto vreme bila je tekstopisac i pevačica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Kevin Winter/Getty Images via Guliver