Neobična ljubavna priča Tike Stanića: Žena sa kojom imam dve ćerke, odbija da se uda za mene

Neobična ljubavna priča Tike Stanića: Žena sa kojom imam dve ćerke, odbija da se uda za mene

Autor: | 06/01/2021

0

Tihomir Stanić jedna je od najvećih glumačkih veličina na našim prostorima. Trenutno radi na rimeju serije "Kamijondžije", a godinama niže uspehe, kada je karijera u pitanju. Ipak, o svom privatnom životu, glumac retko govori.

Ljubavna priča Tihomira Stanića pomalo je neobična. Prvi brak završio je, kako sam kaže, uspešno, a sa bivšom suprugom još uvek je u sjajnim odnosima.

Pročitajte: Kamiondžije se vraćaju - Tihomir Stanić i Nenad Jezdić kao Paja i Jare! (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kraljevski par (@kraljevskipar1995)

- Moj brak pre ovog nije bio neuspešan. Bio je uspešan, samo je trajao deset godina. Jako je uspešan bio, i sad sam u jako dobrim odnosima sa bivšom ženom. I posle sam išao u Belgiju. Desilo se tako da se završio taj brak. Upoznao sam Sofijinu majku, pa sam se zaljubio, zato je taj brak prekinut - rekao je glumac u emisiji "Šok Tok" i otkrio da je njegovo poznanstvo sa Jelenom promenilo mnogo toga.

- Upoznali smo se na aerodromu. Postoji i snimak čak kad je upoznajem! Rekli su mi: "Vidi, kako je lepa devojka", i ja priđem. Neko iz ekipe koja je bila sa mnom je snimio to, imam i dan danas to - otpočeo je priču Tika.

Ljubavna priča Tihomira Stanića otpočela je sudbonosnim susretom na aerodoromu. Godine 1992. sa lepom Jelenom Tika dobija prvu ćerku, Milenu Hanu, a jedanaest godina kasnije mezimicu Sofiju Nađu. Ipak, Jelenu nikada nije oženio.

- Jelena, moja sadašnja partnerka, neće da se uda za mene. Nedavno sam je ponovo zaprosio, odbila je - kaže glumac, koji čini se neće prestati da pokušava.

Pročitajte: Tihomir Stanić - Godinama sam se borio sa porokom, a jedna ćerkina rečenica mi je promenila život

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tihomir Stanić (@stanic.tihomir)


Jelena i Tika godinama uživaju u srećnoj ljubavi i jasno je da papir ništa ne znači, za Tihomira Stanića, Jelena je njegova voljena žena i majka njegovih prelepih ćerki.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, Instagram