Kanje Vest spakovao kofere - Brak Kim Kardašijan ponovo u krizi?

Kanje Vest spakovao kofere - Brak Kim Kardašijan ponovo u krizi?

Autor: | 05/01/2021

0

Vest o tome da su i javno priznali krah svog braka odjeknula je u svim svetskim medijima. Kako prenosi strana štampa, Kim Kardašijan i Kanje Vest više ne žive na istoj adresi, što kako sami kažu, znači da je njihov brak zaista gotov.

Dok je Kim sa decom u Los Anđelesu, Kanje boravi na porodičnom ranču u Wyomingu, a kako izvori za svetske medije tvrde, Kim Kardašijan i Kanje Vest već mesecima ne žive zajedno. Istina je da su s vremena na vreme boravili pod istim krovom, kako bi pokušali da spasu svoj brak, ipak, ne planiraju da ponovo otpočnu zajednički život.

Pročitajte: Kim Kardašijan oduševila modne fanove - Imate li hrabrosti da obučete ovakve pantalone? (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian)

– Kanje je uzeo vreme i prostor za sebe. Radi na sebi i puno vremena provodi u Wyomingu. Čini se da ne namerava da se vrati u Los Anđeles, a i Kim se slaže sa njegovom odlukom – rekao je blizak izvor paru za “Mirror”.

– Ovo traje mesecima. Oni i dalje neprestano razgovaraju i čine se da ih to ispunjava – ipak, prema rečima izvora, daleko od toga da će uskoro ponovo živeti pod istim krovom.

Pročitajte: Ljubav je pobedila - Kim i Kanje traže način da prebrode krizu, o razvodu nema govora (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Iako se, osim priznanja prijateljima, povodom ovih napisa Kim i Kanje nisu oglasili, čini se da su navodi istiniti, jer Kanje nije bio prisutan na porodičnoj proslavi Božića, kao ni na porodičnom zimovanju Kardašijanovih.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dimitrios Kambouris, Getty Images for The Met Museum, Vogue via Guliver

Slične Vesti

Tek što je podnela papire za razvod, Kim našla novu ljubav?

Razvod Kim Kardašijan i Kanje Vesta šokirao je svet. Kontroverzni ljubavni par godinama je punio novinske stupce svojim odnosom koji je neretko varirao od velike ljubavi do razvoda. Javnost je navikla da se stalno nešto dešava u njihovom domu, pa tako ni vest o definitivnom razlazu nisu shvatili ozbiljno sve dok nije počeo da isplivava prljavi veš iz njihove porodice.

20/03/2021

16354 pregleda

Saznajte više