Goca Tržan iskreno o sinu Ivana Marinkovića, otkriva da li je Lena upoznala brata

Goca Tržan iskreno o sinu Ivana Marinkovića, otkriva da li je Lena upoznala brata

Autor: | 05/01/2021

0

Goca Tržan i Lena napravile su divan život sa Rašom Novakovićem, kog ćerka popularne pevačice veoma ceni i voli. Po prvi put za medije, Lena je nedavno u porodičnoj emisiji “Moj savršen brak”, koja se emituje na “K1”, pričala o odnosu sa roditeljima.

- Nemam neki osećaj da mi nije kao pravi roditelj, jer živimo zajedno devet godina i normalan nam je odnos. Znam da se oni vole i koliko god oni mene nervirali, oni su ipak roditelji i to je normalno. Raša je u nekim stvarima možda i prestrog, ali u većini je ovako super. Nije da mi nešto brani i da me mnogo smara oko nekih stvari, ali možda nekad i pretera, ali kapira. Ne smaraju oni mene uvek u svakom trenutku, ja volim da provodim vreme sa njima i kao svaka normalna porodica smo - iskreno je rekla Lena, koja svog biološkog oca Ivana Marinkovića nije videla pune tri godine.

Pročitajte: Goca Tržan i Lena - Uzbudljiva poseta Parizu

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

U međuvremenu, Ivan je dobio sina, a Lena brata. Goca Tržan i Lena o svemu tome ne ćute, imaju veoma otvoren odnos i u njihovom domu nema tajni. Da li je Lena upoznala svog brata po ocu, pevačica je iskreno odgovorila.

-  Ne treba Lena o tome da razmišlja. Ona ima 13,5 godina i tek kada bude punoletna moći će da se izjasni. Za sada ona ima Rašu i mene i to je to. Lena ima stav, oštra je i izrazila je želju da će biti advokat, ima jezičinu, prokletinca (smeh), ali ima svoj stav i ume da ga iskaže, za raziluiku od mene i te kako ume da se izbori. Ponaša se ko da ima 25 godina - bez dlake na jeziku je rekla Goca za "Kurir".

Pročitajte: Goca Tržan iskrena - Lena već tri godine nema kontakt sa biološkim ocem

foto: instagram printscreen @gocatrzan

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti