Fotografija je razotkrila sve - Emotivni status Zorane Jovanović više nije tajna?

Fotografija je razotkrila sve - Emotivni status Zorane Jovanović više nije tajna?

Autor: | 04/01/2021

0

Ljubavni život Zorane Jovanović javnost interesuje više, od bilo čega na čemu popularna blogerka radi. I ma koliko se ona trudila da ostane tajanstvena, neretko je slučajno odaju "Instagram" fotografije, koje su povod za nagađanja o njenom emotivnom životu.

Ipak, fotografija koja je sada, kako se čini otkrila ko je novi emotivni partner Zorane Jovanović, nije stigla kao jedini nagoveštaj. Kako "Kurir" saznaje, Zorannah je već skoro godinu dana u emotivnoj vezi sa fudbalerom Bobanom Nikolovim.

Pročitajte: Zorana Jovanović hitno operisana, vidno iscrpljena iz bolnice poručila samo jedno

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorana Jovanovic (@zorannah)

Reprezentativac Severne Makedonije i modna blogerka upoznali su se u februaru prošle godine u zajedničkom društvu, navode pomenuti mediji, a ona ga je nekoliko puta posećivala u Budimpešti, što je jednom prilikom i navela u jednom od svojih videa.

- Bila sam u Budimpešti tri dana i kupila sam neke stvari - rekla je ona tada uz zagonetni osmeh u videu.

Ljubavni život Zorane Jovanović više, kako se čini, nije tolika misterija. Sudeći po fotografijama, koje fudbaler i blogerka danima postavljaju na društvene mreže, čini se da prve dane Nove godine provode zajedno u Beogradu.

Boban je na svom storiju podelio fotografiju iz Zoraninog stana, dok se igra sa njenim prelepim psom Aspenom, a u opisu fotografije napisao je: "Prava ljubav".

Pročitajte: Zorana Jovanović ostala je bez oba roditelja, a sada i bez nje

Informaciju o ovoj vezi potvrdila je i jedna od Zoraninih koleginica.

- Informacija je tačna, oni su zajedno još od kada je počela ova situacija s koronom. Išla je više puta na nekoliko dana kod njega u Mađarsku. U našem društvu to nije krila, pokazivala je slike i meni i mojim prijateljima, baš nedavno, kad smo snimali zajedno neke vlogmase za naše Jutjub kanale. Baš je srećna i to ne krije, ali zbog medija o tome ne želi da govori javno - rekla je blogerka.

Zorana se na ovu temu još nije oglasila, ali sudeći po njenom širokom osmehu, ljubav je u vazduhu. Ipak, da li je njeno srce osvojio Nikolov, ili neko drugi, ostaje da sama otkrije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages, Instagram

Najnovije vesti