Ispovest Jelene Karleuše zakucala Srbiju ispred malih ekrana: Izvinite za suze!

Ispovest Jelene Karleuše zakucala Srbiju ispred malih ekrana: Izvinite za suze!

Autor: | 31/12/2020

0

Suze Jelene Karleuše sinoć su potekle uživo u emisiji koju je pratila cela nacija, a dokaz tome jeste da je ova tema glavna u medijima. Pevačica je gostujući kod Ognjena Nestorovića u emisiji "Šok - tok" iskreno, i po prvi put, pričala o svim problemima sa kojima je  živela prethodne dve godine. Mnogo snage i hrabrosti trebalo je Jeleni da se bori protiv svih zlih jezika koji je nisu ostavljali na miru. A smrt majke Divne načisto ju je razorila i zauvek promenila. Pričajući o svemu tome, Jelenu su prevladale emocije i zaplakala je.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Karleuša Fan Page! (@tvojatrauma)

- Dugo sam ćutala. Čekala sam da jedan strašan period ostane iza mene. Ne samo ova godina, već i prethodna. Prošla sam medijski atentat, to se zove medijski linč. Moja majka je usred toga i umrla - rekla je Jelena koja se lavovski borila i dodala:

- Moja vatra gori. Imate neke reklame - rekla je pevačica, posle čega je pušten prilog kako bi se ona malo smirila.

Pročitajte: Jelena Karleuša konačno otkrila ono što je sve zanimalo - Zbog ovoga je Duško više ne prati na “Instagramu”

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Karleuša (@karleusa.mega.star)

A kada je gostovanje završeno i kada je osvanulo novo jutro, poslednje u ovoj teškoj i sumornoj 2020. godini, Karleuša se obratila javnosti i poslala iskrenu poruku.

- Kakva noć, kakav šou, kakva godina, kakav život... Hvala vam za ogromno interesovanje i gledanost, izvinite za suze... Za mene je ovo sve bilo oslobađajuće. Oslobađajuće jednog velikog tereta koji sam nosila u srcu. Ne znam drugačije sem iskreno. Ovo je bila godina koja je svima bila teška, ali ja za svaku godinu života mogu tako da kažem... i zato nemam drugu opciju sem da idem dalje hrabro. Onako kako me je majka naučila i kako bi očekivala od mene. Ne znam šta mi je život pripremio u godinama koje slede, ali ću se potruditi da ih živim onako kako ja hoću. Ne kako mi drugi nametnu. Potrudiću se da budem dobar čovek i da činim dobro. Da praštam koliko mogu, da se smejem i plačem, da pevam i igram. Da gledam moju decu kako rastu i da upijam svu ljubav... Jer ja sam gladna ljubavi... Neka ostane moj trag u vremenu - napisala je Jelena i po ko zna koji put pokazala da u njoj kuca lavovsko srce.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miša Obradović; Instagram

Slične Vesti