Ovo je supruga Ljubomira Bandovića sa kojom je u prelepom braku 16 godina: Usvojićemo dete ako ne uspemo

Ovo je supruga Ljubomira Bandovića sa kojom je u prelepom braku 16 godina: Usvojićemo dete ako ne uspemo

Autor: | 30/12/2020

0

Supruga Ljubomira Bandovića (44) sa kojom je u skladnom braku punih 16 godina, ne viđa se tako često u javnosti. Naš sjajni glumac na večnu ljubav Tatjani zakleo se 2004. godine, a o njihovoj ljubavi može se reći samo da je jaka, iskrena i za ovo vreme nesvakidašnja. Ljubomiru i Tatjani, koja je inače slikarka, najveća je želja da postanu roditelji i od te namere nikako ne odustaju.

Pročitajte: Ljubomir Bandović - Danas prolaze bahati, bezočni i neobrazovani ljudi

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Jednom prilikom glumac je izjavio da će, ukoliko ne dobiju dete biološkim putem, pružiti utočište nekome ko nije imao sreće sa roditeljima.

- Tanja i ja imamo po 40 godina, ali lekari kažu da i dalje postoje velike šanse da se ostvarimo kao roditelji. Na kraju krajeva, naš zdrav odnos prema tome kaže da ćemo u jednom određenom momentu, ukoliko Tanja ne ostane u drugom stanju, spasti neko dete koje nije imalo sreće da raste s roditeljima. Ne zbog neke plemenitosti, već da ostvarimo svoju potrebu i poklonimo nekom život kakav dolikuje. Nije porodica krv... - izjavio je Bandović pre dve godine u intervjuu za magazin "Story".

Supruga Ljubomira Bandovića 2016. godine uspela je da ostane u drugom stanju, ali je trudnoća, nažalost, prekinuta.

- Dete je naša želja, kao budući roditelji obradovali smo se činjenici. Ali nismo se istraumirali kad se to okončalo. Dugo smo čekali, dugo se nadali i desilo se... Nažalost, trudnoća je bila prekinuta - iskreno je tada priznao glumac.

Pročitajte: Ljubomir Bandović - Muškarci se plaše gubitka dečaka u sebi

Photo: ATA Images

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Slične Vesti