Kako odabrati idealni puder?

Kako odabrati idealni puder?

Autor: | 28/12/2020

0

Bezbroj nijansi, višestruke dobrobiti, mnoštvo tekstura… izbor tečnih pudera je zaista veliki, što nam otežava izbor. Odgovarajući puder je onaj koji će učiniti ten savršenim, a Clarins nam daje savete za lako pronalaženje idealnog pudera:

  • Odaberite tekturu koja najviše odgovara Vašem tipu kože.
  • Ukoliko vašoj koži nedostaju vlaga I lipidi, odaberite puder koji u sastavu ima hidrantne sastojke koji će dodatno negovati kožu i dati joj osećaj komfora.

    Nsš predlog je Skin Illusion Foundation, koji je obogaćen ekstraktom biljke calanhoe za optimalnu hidrataciju.

    Ovaj hidrantni puder će tenu dati trenutnu svežinu i prelep sjaj, bez osećaja težine ili efekta maske .  Tektura je veoma tečna, i lagana te se može naneti u više slojeva za veću poktivnu moć. Formulisan sa ekstraktom crvene janije i kompleksom za optimizaciju svetlosti, čini ten blistavim.

  • Težite ka savršenstvu
  • Ukoliko želite dugotrajni puder visoke pokrivne moći, koji će biti otporan na vodu I znoj i koji neće ostavlajti tragove na odeći – naša preporuka je Everlasting Foundation koi će 24 sata ostati savršeno postojan.

    Rezultat je savršeno mat ten, koji ne stvara efekat maske na licu a savršeno prekriva nedostatke I crvenilo  , glača kožu I upija višak sebuma. Bogat bambusovim puderima, ektraktima kinoe I šećera, zadržava optimalno nivo vlage u koži I štiti je od dehidratacije.

    Ovaj tečni puder je položio i test otpornosti na maske za lice koje zbog epidemiološke situacije svi nosimo – ne prenosi se i ne ostavlja tragove !

  • Tražite nešto više od pudera
  • Za efekat protiv starenja kože , odaberite puder koji će biti obogaćen aktivnim sastojcima koji će doprineti da koža bude čvršća i da izgleda mlađe.

    Everlasting Youth Fluid  vraća mladalački sjaj koži , koriguje pege I fleke na licu a ekstrakti crvene janije I cikorije optimizuju blistavost. Dan za danom, koža je čvršća, jedrija i glađa.

  • Odaberite nijanse koje se svaršeno stapaju sa Vašom bojom tena
  • Kako biste izbegle efekat “maske” , potrebno je da odaberete boju pudera na osnovu tona kože. Uvek birajte boju pudera koja se slaže sa prirodnim tonom, ili za nijansu svetliju.

    Ukoliko koža ima roze podton – birjate bež ili reozikasto-bež podton.

    Ukoliko koža ima žućkastu boju – odaberite roze-bež ili neutralnu boju pudera koji će korigovati boju podtona kože.

    Ako je Vaš ten maslinast – istaknie njenu prirodnu lepotu nijansama kajsije ili zlatno bež.

    Da li ste znali ?

    Svi Clarins puderi imaju u osnovi negu kože i biljne ekstrakte. Obavezan sastojak svih pudera i Anti pollution complex koji štiti kožu od negativnih efekata urbanog zagađenja i time sprečava preuranjeno starenje kože.

     

    Komentari (0)

    Loading
    hellomagazin.rs Clarins official

    Slične Vesti

    Najnovije vesti