Zaljubite se ponovo u svoj osmeh!

Zaljubite se ponovo u svoj osmeh!

Autor: | 26/12/2020

0

Lepi i zdravi zubi rezultat su redovnih poseta stomatologu, ali i lične nege. Ono što sami činite za svoje zube i desni u većini slučajeva je bitnije od onoga što čini stomatolog. Kada je izbeljivanje u pitanju, dobra vest je da od sada u udobnosti svog doma možete Vašim zubima povratiti prirodnu belinu na potpuno bezbedan način.

Mogućnost da sami povratite prirodnu belinu zuba nudi ekskluzivna NANO dentalna kozmetika, od nedavno dostupna i u Srbiji. Svi NANO proizvodi su klinički dokazani i bez peroksida, što znači da ih možete koristiti svakodnevno, bez rizika od oštećenja zuba i desni.

WhiteWash Laboratories

Nastala u Velikoj Britaniji kao rezultat petogodišnjeg rada vrhunskih stručnjaka iz oblasti oralne nege, Nano dentalna kozmetika garantuje bezbednost, kvalitet i vidljive rezultate za relativno kratko vreme.

Ekskluzivna NANO britanska dentalna kozmetika nudi odgovor na pitanje može li se zubima podariti svetlija nijansa i poboljšati otpornost gleđi u kućnim uslovima. Naravno da može! Celokupan NANO asortiman baziran je na proverenim, neškodljivim sastojcima koji će ulepšati Vaš osmeh i osigurati zdravlje celokupne usne duplje. 

Da li biste odvojili sat vremena dnevno, tokom dve nedelje kako bi Vaši zubi postali i do 6 nijansi svetliji? U kućnim uslovima, u vreme koje Vama odgovara, zubima možete pružiti tretman zbog kog ste ranije posećivali stomatologa. NANO INTENSIVE WHITENING trakice za izbeljivanje zuba čine ovu priču lako ostvarivom, zbog efikasnog i jedinstvenog oksidirajućeg sastojka specijalno namenjenog za samostalno beljenje zuba. 

WhiteWash Laboratories

U pakovanju se nalazi 28 trakica, što je dovoljno za dvonedeljni tretman. Lako se koriste, prilagođavaju obliku zuba i aromatizovane su prijatnim ukusom mente.

NANO INTENSIVE WHITENING trakice su potpuno isplativ, jednostavan i bezbedan način da Vaš osmeh, a time i Vi zablistate.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs WhiteWash Laboratories

Najnovije vesti