Dženifer Aniston jednom delu tela posvećuje posebnu pažnju - Deset minuta dnevno i uspeh je zagarantovan (video)

Dženifer Aniston jednom delu tela posvećuje posebnu pažnju - Deset minuta dnevno i uspeh je zagarantovan (video)

Autor: | 26/12/2020

0

Na pragu šeste decenije, Dženifer Aniston i dalje oduzima dah, svojom savršenom figurom. Ipak, mnogi joj zavide na savršeno oblikovanim rukama, sa kojih koža ne "visi", već je sve besprekorno zategnuto, a  mišići su savršeno oblikovani. Tajna je u posebnom treningu za ruke, koji traje svega deset minuta.

Trening Dženifer Aniston često je mešavina joge, aerobika i zahtevnih kardio treninga, a uz to, njen saveznik je i zdrava ishrana, koja je glumici izuzetno važna.

Ipak, kada su mišići ruku u pitanju, Dženifer može da zahvali svojoj instruktorki, koja je kreirala savršene joga pokrete, koji su učinili da njeni mišići budu vretenasto oblikovani.

Pročitajte: Dženifer Aniston javno flertovala sa Bredom - Holivudski zavodnik ostao zatečen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Najbolje od svega je što trening Dženifer Aniston ne zahteva dodatnu opremu, pa se može izvesti i u udobnosti doma. Potrebno je da izdvojite svega 10 minuta dnevno i za mesec dana primetićete da su vaše ruke tanane, ženstvene i savršeno oblikovane.

U videu za  "People" magazin, Mendi Ingber, instruktorka Dženifer Aniston, pokazala je ceo trening koji će ojačati mišiće vaših ruku i učiniti da višak masnih naslaga nestane, a koža vrlo brzo postane zategnuta.

Pročitajte: Ako smete, isprobajte - Trening Ivane Španović koji ćete gledati bez daha (video)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs David Livingston - Getty Images via Guliver