Tajni obožavalac, ili? Na adresu Cece Ražnatović stigao je poklon koji oduzima dah (video)

Tajni obožavalac, ili? Na adresu Cece Ražnatović stigao je poklon koji oduzima dah (video)

Autor: | 26/12/2020

0

Misteriozni poklon stigao je na adresu Svetlane Ražnatović - Tajni obožavalac, ili neko drugi, ko ga šalje?

Praznična atmosfera uveliko je ispunila i porodični dom Ražnatovića. Sve je ukrašeno i pretvoreno u pravu malu bajku, jer ove godine mali Željko proslavlja svoje prve praznike. Na adresu porodice Ražnatović uveliko pristižu i novogodišnji pokloni, a sada je za Cecu stiglo i posebno iznenađenje.

Veliki poklon zapakovan u ružičastu kutiju stigao je na adresu Svetlane Ražnatović, a ona je na svom "Instagramu" podelila iznenađenje, koje je stiglo uz posebnu poruku.

Pročitajte: Hrabar modni potez Cece Ražnatović - Odelo i dekolte koji zaustavlja dah (video)

Mnogi su se zapitali da li je poklon poslao tajni obožavalac Cece Ražnatović, ili neko ko prema Ceci gaji posebne emocije. Ipak, Ceca je otkrila da je reč o dugogodišnjem prijatelju.

Pevačica je dobila buket ruža u nežnim tonovima, koje su složene u obliku slova C. Uz prelepi buket stigla je još lepša čestitka: "Lepša si od bilo kog cveta. Zauvek tvoj Aleksandar. Pozdrav iz Švedske".

Pročitajte: Ceca Ražnatović u zlatnom kao grčka boginja (video)

Iako su se mnogi zapitali ko je tajni obožavalac Cece Ražnatović, reč je o njenom dugogodišnjem prijatelju Aleksandru, kome se ovom objavom na "Instagramu" Ceca srdačno zahvalila na divnom iznenađenju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages, Instagram

Najnovije vesti