Bio je opčinjen i pre nego što su se upoznali - Ona je bila tiha patnja Duška Tošića

Bio je opčinjen i pre nego što su se upoznali - Ona je bila tiha patnja Duška Tošića

Autor: | 25/12/2020

0

Ljubavna priča Jelene i Duška Tošića svakako je obeležila 2020. godinu. O njihovom braku mnogo se pisalo, a oni su ostali dosledni i svoju intimu mudro čuvali samo za sebe. Jelena se nekoliko puta našalila na račun svog braka i tako samo zbunila medije, ali njih dvoje se povodom svoje ljubavi javno nisu oglašavali.

Ipak, kao jednu od najtraženijih priča u godini, koja se polako bliži kraju, odlučili smo da se prisetimo kako je počela ljubabvna priča Jelene i Duška Tošića.

Jedna od najatraktivnijih žena sa naših prostora, Jelena Karleuša, nije krila da je oduvek birala muškarca kog će pored sebe imati. Ipak, sa Duškom je sve bilo drugačije.

- Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku - on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču - istakla je svojevremeno Jelena za Espresso.rs i dodala:

Pročitajte: Jelena Karleuša konačno otkrila ono što je sve zanimalo - Zbog ovoga je Duško više ne prati na "Instagramu"

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

- Posle sam saznala da je kao klinac celu sobu je izlepio mojim posterima i da sam ja bila njegova životna želja - ispričala je ona tada sa osmehom.

- To je jedna lepa priča, to su mi ispričali njegovi saigrači. Bila je javna tajna da Duško voli mene i drži moje slike po zidovima. Isterao je svoje.

Danas su Jelena i Duško u braku više od decenije, a njihovu ljubav krunisale su preslatke ćerkice Atina i Nika. Jelena je jednom prilikom za naš magazin otkrila da je Atina njena, a Nika Duškova kopija:

- Ja sam visoka 180 centimetara, a Atina je skoro iste visine sa samo 12 godina. Mamina kraka krakata, na mamu. Nika je bila na fudbalu kad smo ovo slikale. Nije u našem fazonu.

Pročitajte: Duško Tošić još nije stigao iz Kine, a Jelena već ima spisak uslova za supruga

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Srećna porodica praznike će provesti zajedno, jer se Duško posle dužeg vremena vratio iz Kine, i sada konačno imaju vremena da jedni drugima posvete bezrezrervnu pažnju.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti