Život viđen Leninim očima: Ćerka Goce Tržan iskreno o roditeljima i očuhu Raši

Život viđen Leninim očima: Ćerka Goce Tržan iskreno o roditeljima i očuhu Raši

Autor: | 19/12/2020

0

Ćerka Goce Tržan, Lena (12), iako ne živi sa svojim biloškim ocem Ivanom Marinkovićem, srećna je i zadovoljna tinejdžerka. Po prvi put za medije, Lena je u porodičnoj emisiji "Moj savršen brak", koja se emituje na "K1" pričala o odnosu sa roditeljima. Ona se posebno osvrnula na Gocinog sadašnjeg supruga Radomira Rašu Novakovića i priznala koliko joj je život sada drugačiji.

Pročitajte: Ćerka Goce Tržan već tri godine nema kontakt sa biološkim ocem

foto: Miomir Milić

- Nemam neki osećaj da mi nije kao pravi roditelj, jer živimo zajedno devet godina i normalan nam je odnos. Znam da se oni vole i koliko god oni mene nervirali, oni su ipak roditelji i to je normalno - iskreno je priznala Lena i dodala:

- Raša je u nekim stvarima možda i prestrog, ali u većini je ovako super. Nije da mi nešto brani i da me mnogo smara oko nekih stvari, ali možda nekad i pretera, ali kapira. Ne smaraju oni mene uvek u svakom trenutku, ja volim da provodim vreme sa njima i kao svaka normalna porodica smo.

Pročitajte: Goca Tržan kaznila ćerku - Lena je postala drugo dete

Ćerka Goce Tržan, kao i svaka druga dvanaestogodišnjakinja, želi da mnogo vremena providi na "Instagramu" i ostalim društvenim mrežama. Pevačica je pre nekoliko meseci donela mudru odluku, a promena u ponašanju kod Lene bila je očigledna.

- Njeno ponašanje se promenilo otkad je prestala da koristi "Instagram". Moje dete je postalo drugo dete. Ona je počela da komunicira sa nama, da izlazi napolje sa drugarima, da se šetaju. Ja sam shvatila da je tehnologija proizvela decu koja nemaju nikakvu emociju i empatiju - iskreno je rekla Goca na svom "Jutjub" kanalu nedavno i priznala da i ona i Raša ulažu puno ljubavi i trudna u Lenino vaspitanje.

Pročitajte: Goca Tržan - Ističe mi vreme, ali ja ću uspeti da opet budem mama

foto: ATA Images

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images, instagram printscreen

Slične Vesti