Otac Ksenije Knežević svima je dobro poznat, a ko je njena majka? (foto)

Otac Ksenije Knežević svima je dobro poznat, a ko je njena majka? (foto)

Autor: | 18/12/2020

0

Ksenija Knežević talenat za muziku nasledila je od oca i muzičke zvezde devedesetih, Nenada Kneževića Kneza. Ipak, za lepotu mlade "Uraganke" zaslužna je Nina Vukman Knežević, majka Ksenije Knežević.

Iako je brak njenih roditelja završen još 2013. godine, Ksenija ne krije da je još u bubertetu naučila da se sa tim nosi.

Pročitajte: Ksenija Knežević prvi put javno o razvodu roditelja, kao i o tome da li će se ikada udati

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ksenia (@ksenia.knezevic)

– Ja sam tada bila u srednjoj školi, pa sam vrlo racionalno razmišljala o svemu tome. Shvatila sam da ne mogu da utičem ni na čija osećanja i odluke. Najbitnije je da tvoji roditelji budu srećni, pa ćeš i ti biti. Njihove partnere ćeš vremenom prihvatiti. Što pre prihvatiš celu situaciju, biće ti lakše – iskreno je po prvi put za medije rekla Ksenija.

I Knez i Nina Kseniji i njenoj sestri velika su životna podrška, a Kseniji su roditelji pružili sve što joj treba kako bi uspela u poslu kojim se bavi.

Naime, lepa pevačica od oca je nasledila talenat za muziku, izvanredan glas i neodoljivu harizmu. Majka Ksenije Knežević sa druge strane, prava je lepotica, pa je ćerki pružila poklon koji je u javnom svetu od izuzetne vrednosti. Ksenija je naime prava lepotica, koja sovjom pojavom oduzima dah, a mnogi će se složiti da izuzetno liči baš na svoju mamu.

Posted by Nina Vukmanovic Knezevic on Понедељак, 11. фебруар 2019.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram, Facebook