Dom ispunjen ljubavlju: Evo kako je Saša Kapor Nikolini čestitao rođendan (foto)

Dom ispunjen ljubavlju: Evo kako je Saša Kapor Nikolini čestitao rođendan (foto)

Autor: | 16/12/2020

0

Dom Saše Kapora i Nikoline Kovač ispunjen je ljubavlju i srećom, a sada preslatka porodica ima još jedan povod za slavlje. Naime, Nikolina Kovač rođendan je proslavila u porodičnom ambijentu, a obeležila ga je i fotografijom na „Instagramu“.

‒ Još jedno životno poglavlje je završeno. Ok, nije uvek bilo onako kako si želela, kako si maštala, i samo ja znam koliko je trebalo roze boje da svakom sivom tonu dodaš malo magije. Ali je uvek i zauvek sve bilo iz čistog srca, i zbog toga sam ti beskrajno zahvalna, beskrajno sam ti zahvalna na svakom osmehu, svakoj suzi, porazu, pobedi, jer si sada više nego spremna da zagrliš sve ono što odavno spremam za tebe. Srećan rođendanko, draga moja ‒ čestitala je sebi Nikolina.

Pročitajte: Nikolina Kovač je dugo demantovala da je njen brak u krizi, a sada je sve otkrila

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝓝𝓲𝓴𝓸𝓵𝓲𝓷𝓪 𝓚𝓸𝓿𝓪č 𝓚𝓪𝓹𝓸𝓻 (@nikolina.kovac)

Čestitkama su se pridružile i brojne kolege. Ipak Nikolina Kovač rođendan će posebno pamtiti po suprugovim rečima i njegovoj emotivnoj rođendanskoj čestitki.

‒ Život sa tobom i naša dva anđela je kao san koji se ostvario. Nikada neću morati da se probudim jer je to moja java! Zahvalan sam Bogu na svemu što mi je pružio i što sledi na životnom putu. Srećan rođendan, mama, žele ti Nikoleta, Nikolaj i Saša. P. S. Volimo te beskrajno!

Pročitajte: Da li biste rekli da se Nikolina Kovač pre samo tri nedelje porodila i to po drugi put? (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sasa_kapor_official® (@sasa_kapor_official)

Sašina i Nikolinina ljubav jača je iz godine u godinu, a da bi to jedno drugome dokazali, nesumnjivo koriste svaku priliku.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti