Andrija Milošević odlučio da lično upozna svoje pratioce!

Andrija Milošević odlučio da lično upozna svoje pratioce!

Autor: | 15/12/2020

0

Od 15. decembra, svakog radnog dana od 21 čas, na Superstar TV kanalu u novoj seriji #mojprijatelj gledaoci će moći da prate doživljaje poznatog glumca i komičara, Andrije Miloševića, koji odlučuje da lično upozna svoje pratioce na društvenim mrežama i pokaže šta je sve spreman da uradi za njih. 

Serija puna smeha, neobičnih momenata i primera prednosti i nedostataka modernih prijateljstava, nastala je u produkciji Telekoma Srbija i BlekBuk-a, a osim zanimljivih i veoma različitih Andrijinih online prijatelja u epizodama se pojavljuje i veliki broj poznatih ličnosti, među kojima je i najbolji teniser sveta, Novak Đoković.

Kad već na internetu i različitim društvenim mrežama provodimo većinu slobodnog vremena, trebalo bi da se zapitamo da li zaista poznajemo svoje digitalne prijatelje? Andrija, na sebi svojstven komičan način, pokušava da odgovori upravo na ovo pitanje i da fanove koji mu lajkuju i komentarišu objave stavi na test prijateljstva - da li će biti tu kada mu zatreba pomoć, da li će biti raspoloženi za druženje sa njim, kao i da zajedno prođu kroz različite situacije. U tim nastojanjima svašta mu pada na pamet, od spontanih poseta rođendanskim proslavama do neobičnih objava na društvenim mrežama. Avanture, poznanstva, iznenađenja i nova iskustva zabeleženi su u formi dokumentarca, a doneće gledaocima pravo osveženje u tmurnim zimskim danima.

Nova serija #mojprijatelj emituje se na Superstar TV kanalu, koji mogu gledati korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV. 

Zvanični trejler za seriju možete pogledati ovde:

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Najnovije vesti