Bilja Krstić potresnim rečima oprostila se od Tike: Odlazi važan deo mog života (foto)

Bilja Krstić potresnim rečima oprostila se od Tike: Odlazi važan deo mog života (foto)

Autor: | 14/12/2020

0

Biljana Krstić i Tihomir Arsić bili su u braku dugi niz godina, a Bilja ne krije da ju je prerana smrt bivšeg supruga porazila. Sa Tikom, Bilja ima dve ćerke, Milicu i Lenku, koje su ostale bez očinske figure i važne životne podrške.

Biljana je sa svojim ćerkama, zavijena u crno došla da Tiki oda poslednju počast, a bol koji oseća povodom njegovog gubitka podelila je i na svojim društvenim mrežama, uz niz zajedničkih uspomena i reči koje slamaju srce.

Pročitajte: Poslednji ispraćaj velikana - Sahranjen Tihomir Tika Arsić (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bilja Krstic (@krsticbilja)

- Danas odlazi jedan važan deo mog života. Sa sobom si poneo deo naše mladosti i bezbrižnosti. Naša deca su, i uvek će ostati, deo nas. Pamtićemo sve ono što smo najviše volele u tebi. Tvoje MLB - napisala je pevačica.

Podsetimo, glumačka legenda Tihomir Arsić, preminuo je od opake bolesti, kancera pankreasa, a za sobom je ostavio neutešnu suprugu Jelenu Arsić, sa kojom ima dvoje dece Veru i Arsenija. Biljana Krstić i Tihomir Arsić imaju dve ćerke Milicu i Lenku, koje su skrhane očevim odlaskom.

Porodice je ujedinjena u bolu glumcu odala poslednju počast i ispratila ga na večni počinak u subotu 12. decembra uz taktove pesme "Tamo daleko".

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram