Poslednji ispraćaj velikana: Sahranjen Tihomir Tika Arsić (foto)

Poslednji ispraćaj velikana: Sahranjen Tihomir Tika Arsić (foto)

Autor: | 12/12/2020

0

Glumačka legenda, Tihomir Tika Arsić izgubio je višegodišnju bitku za život, u ponedeljak 7. decembra. Glumac je bolovao od raka pankreasa, od koga je u šesdeset i četvrtoj godini preminuo. Opelo i sahrana Tihomira Arsića  održani su danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Pandemija korona virusa nije sprečila prijatelje, članove porodice i brojne kolege, da u skladu sa propisanim merama, odaju poslednju poštu velikom glumcu.

Pročitajte: Opaka bolest je uzela i njega - Preminuo sjajni Tihomir Arsić

Supruga TIhomira Arsića, Jelena, sa kojom ima dvoje dece, Veru i Arsenija, stigla je na groblje među prvima. Udovica, vidno potresena i odevena u crno, primala je saučešće kraj kovčega preminulog supruga.

Neposredno za njom stigla je i pevačica Biljana Krstić, bivša glumčeva supruga, u pratnji njihove ćerke Lenke, koja je vidno potrešena došla da isprati oca. Bilja iz braka za preminulim glumcem ima dve ćerke, Lenku i Milicu.

Ubrzo zatim pristigle su i brojne kolege, a među prvima Tikin veliki prijatelj, Tihomir Stanić. Ubrzo ke pristigao i Milan Gromilić sa suprugom, kao i koleginice Iva Štrljić i Jelena Jovičić.

Pročitajte: Ispovest koja slama srce - Supruga Tihomira Arsića ispunila glumčevu poslednju želju

Po završetku opela, udovica Tihomira Arsića bila je skrhana, a sin Arsenije pridržavao je majku sve vreme. Porodica preminulog glumca zavijena u crno - prizor je koji je svima prisutnima izmamio suze.

Tužna povorka, na čelu sa glumčevom porodicom ispratila je Tihomira do njegove večne kuće. Glumac je sahranjen uz  taktove pesme "Tamo daleko", dok članovi porodice nisu mogli da obuzdaju emocije.

Neka mu je večna slava i hvala...

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages

Pročitajte još