Ilda Šaulić oduzima dah: Pevačica drastično promenila svoj izgled (foto)

Ilda Šaulić oduzima dah: Pevačica drastično promenila svoj izgled (foto)

Autor: | 11/12/2020

0

Ilda Šaulić u poslednje vreme neretko pravi smeli izlazak iz zone komfora. Nežna plavuša, koju smo viđali u lepršavim haljinama i damskim "look-ovima" od promocije svoje nove pesme neretko se opredeljuje za potpuno drugačija "beauty" i modna izdanja.

Mnogi su hrabrost i promenu u stilu Ilde Šaulić propratili komplimentima, a naročito im se dopada što se poslednjih nekoliko puta pojavljivala u trendi odelima, strogih "muških" krojeva, koja su pokazala i njenu "jaču" stranu ličnosti.

Pročitajte: Ilda Šaulić otkrila - U Eminom vaspitanju ne koristim Šabanove metode!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

Ipak, ono što je sve oduševilo je nova frizura Ilde Šaulić. Pevačica je odlučila da je posle nekoliko godina došlo vreme za promenu i desilo se pravo osveženje.

Naime, Ilda je svoju kosu skratila u "long bob", a kompletan "look" podigla je malo jačom šminkom, koja je od nežne princeze transformisala u pravu zadodnicu.

Pročitajte: Ilda Šaulić nakon gubitka bebe - Kad ostanem sama plačem i puštam da bol kroz suze isteče

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)


Duži paž, jača šminka i modna transformacija, pretvorile su nežnu Ildu Šaulić u snažnu i zavodljivu ženu. A sudeći po komentarima na njenoj poslednjoj "Instagram" fotografiji, frizura Ilde Šaulić, ali i njena kompletna promena stila mnoge je oduševila.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još