Ispovest koja slama srce: Supruga Tihomira Arsića ispunila glumčevu poslednju želju

Ispovest koja slama srce: Supruga Tihomira Arsića ispunila glumčevu poslednju želju

Autor: | 09/12/2020

0

Supruga Tihomira Arsića, Jelena Arsić u potresnoj ispovesti otkrila je kako je Tika proveo svoje poslednje dane i koja je bila njegova poslednja želja.

Balerina Jelena Arsić za Tihomira se udala 2011. godine, a svaki dan proveden sa njim bio je ispunjen ljubavlju. Sada, kada njenog supruga više nema, slomljena od bola Jelena otkriva kako su izgledali njihovi poslednji zajednički trenuci.

Pročitajte: Opaka bolest je uzela i njega - Preminuo sjajni Tihomir Arsić

‒ Plašio se korone i nije želeo da ga odvedemo u bolnicu jer bi zbog svoje teške bolesti bio izolovan i niko ne bi mogao da mu dođe u posetu. Nije želeo da umre sam... Želja mu je bila da poslednje dane života provede sa porodicom i to smo mu ispunili. Deca i ja bili smo mnogo vezani za njega i mnogo teško podnosimo njegov odlazak ‒ ispričala je Jelena kroz suze za „Informer“.

‒ Bolest mu se proširila i na mozak i poslednjih pet dana nije mogao da govori. Od toga, tri dana bio je u komi. Receptori za bol su mu se poremetili, tako da je na onaj svet otišao u miru i bez ikakvih bolova. Sve vreme u njegovom okruženju bile su njegove tri ćerke, Milica, Lenka i Vera, sin Arsenije i ja. U njegovim poslednjim trenucima života svi smo ga držali za ruke ‒ skrhana od bola priča supruga Tihomira Arsića.

Pročitajte: Tihomir Arsić bori se sa kancerom i otkriva - Moja ćerka bije tešku bitku, mnogo težu od ove moje

Glumac Tihomir Arsić preminuo je u ponedeljak u svom domu od raka pankreasa i jetre, sa kojim se borio dve godine. Nacionalni teatar potvrdio je da će glumac biti sahranjen u subotu, 12. decembra, na beogradskom Novom groblju.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Jakov Simović/Gloria, ATAImages