Kako je Džilijan Anderson u samo nekoliko sekundi oduševila svet (video)

Kako je Džilijan Anderson u samo nekoliko sekundi oduševila svet (video)

Autor: | 09/12/2020

0

Da li je nova uloga kojom je Džilijan Anderson sve oduševila “kruna” njene karijere?

Bilo je serija i pre i posle “Dosijea Iks”, ali nijedna nije toliko duboko ušla u televizijske vene i antene. Skali i Molder uvukli su nam se pod kožu već posle prve epizode, emitovane u septembru 1993, a svet je postao opsednut paranormalnim pojavama i vanzemaljcima kojima se čitavih deset sezona bavilo dvoje agenata. Džilijan Anderson i Dejvid Duhovni nisu morali da snime više ništa u karijeri. Mogli su da pobegnu na neko egzotično ostrvo i do kraja života uživaju u koktelima pod suncem, jer interesovanje za njihove “X Files” avanture ne jenjava ni posle skoro tri decenije, a nedavno smo videli i nove.

Čuvena Skali sada ima 52 godine, izgleda bolje nego ikad i upravo je gledamo u još jednom projektu koji preti da dosegne status televizijskog kulta – seriji “Kruna”. Ako ste mislili da niko ne može da bude bolja Margaret Tačer od Meril Strip, razmislićete ponovo kada Džilijan vidite kao legendarnu “čeličnu lejdi”. Čuvena natapirana frizura nekadašnje britanske premijerke, gestikulacija, govor, hod – sve je toliko dobro “skinula” da su gledaoci ostali u šoku kada se pojavila na ekranu.

Pročitajte: Lepotica na majku - Džilijan Anderson sa ćerkom zablistala na crvenom tepihu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rainhas Trágicas (@rainhastragicas)

‒ Veoma sam srećna što mi je pružena prilika da se nađem u tako kompleksnoj i kontroverznoj ulozi – rekla je nedavno.

A ulogu joj je poverio niko drugi do njen dugogodišnji partner Piter Morgan, scenarista serije. Uostalom, znao je “s kim ima posla”. Andersonova je pravi majstor za transformacije i iza nje su brojni projekti, što u pozorištu, što na fimu i televiziji, u kojima je pokazala da je Dejna Skali tek jedno od njenih lica. Eskpert je i za akcente – toliko dobro se snalazi sa engleskim, da su mnogi dugo bili ubeđeni da je Britanka. Međutim, rođena je u Čikagu i predstavlja se kao američka glumica. Pred kamerama se prvi put pojavila 1986. godine u jednoj drami, igrala je i na Brodveju, tako da je, pre nego što je obukla sivi „FBI“ mantil lucidne Skali, već imala zavidno profesionalno iskustvo.

Pročitajte: Blistala poput dive - Džilijan Anderson dobila zvezdu na Bulevaru slavnih

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели god (@teejay_666)

Piter Morgan, zbog kojeg se pre pet godina preselila u London, mogao bi da bude njena “treća sreća”, ali nikako da ozvaniče vezu. Iz prvog braka, sa scenografom Klajdom Klocom, ima dvadesetšestogodišnju ćerku Pajper, a iz veze sa biznismenom Markom Grifitsom sinove Feliksa i Oskara. Ni drugi “ludi kamen”, na koji je stala sa producentom Džulijanom Ozanom, nije bio uspešan. Zato je odlučila da ovog puta ne žuri sa potpisivanjem papira. U stvari, rešila je da sruši neke stereotipe, što se može zaključiti i iz hrabrog poteza da na pragu šeste decenije pozira potpuno naga (za kalendar organizacije „PETA“), kao i nedavne izjave da “tajna uspešne veze leži u odvojenosti od partnera”.

‒ Verujem da bi nas zajednički život potpuno uništio. To bi bio naš kraj. Dobro nam je ovako. Uostalom, kada niste sa partnerom, ostaje vam više vremena za decu. Takođe, Piter i ja možemo da biramo kada ćemo biti zajedno. Divno je osećanje kada vam nedostaje osoba koju volite.

Naglasila je i da je počinjanje ljubavne priče u kasnim četrdesetim potpuno drugačije nego kada je čovek dosta mlađi.

‒ U tim godinama već ste formirana ličnost i imali ste dovoljno vremena da shvatite i pronađete sebe posle propalih veza...

Nastavak teksta pronađite u najnovijem broju magazina "HELLO!", koji je u prodaji od 4. decembra!

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Photo by Gareth Cattermole Getty/Images via Guliver