Drama u jutarnjim časovima: Slučajnost ili napad na Jovanu Joksimović?

Drama u jutarnjim časovima: Slučajnost ili napad na Jovanu Joksimović?

Autor: | 08/12/2020

0

Jovana Joksimović svojim radom u jutarnjem programu godinama osvaja srca domaće publike, a na njen novi projekat dugo se čekalo. "Uranak1" koji je kreirala sa svojom koleginicom Manjom Grčić  je trebalo da doživi svoju premijeru u ponedeljak u 7:25 na "K1" televiziji. Ipak, početak ovog projekta sabotiran je, što su mnogi protumačili kao direktan napad na Jovanu Joksimović i njen rad.

Jutarnji program Jovane Joksimović ipak je održan, sa svega dva sata zakašnjenja, a voditeljka se povodom ovog incidenta oglasila na svom "Instagramu".

- Jutros u 7:19 neko je presekao optičke kablove na "K1" televiziji i tako odložio dugo najavljivan početak jutarnjeg programa na našoj televiziji. Samo na dva sata, toliko nam je trebalo da rešimo ovu diverziju. - napisala je na svom "Instagram" storiju Jovana i dodala:

Pročitajte: Jovana Joksimović - Nova kuća mi je prioritet, prašinom na starudiji neka se drugi bave

- Broj onih koji nam ne žele dobro, njihov strah od "Uranka", u direktnoj je proporciji sa našim kvalitetom. Dakle, slobodno nastavite, to samo govori koliko smo dobri i nezaustavljivi. Idemo dalje. Svakog jutra - zaključila je ona.

Jutarnji program Jovane Joksimović doživeće veliki uspeh, a kako će to postići, Jovana je nedavno otkrila za magazin "Story".

- Ne bih rekla da se plašim, pre bih rekla da imam jasan cilj. Da pravim program koji će ljudi voleti i hteti da gledaju. Da okupim publiku, u što većem broju. Ograničenja, a kabl jeste, ali samo trenutno, ograničenje, ne smeju da budu i opravdanja. Ako budemo uspeli, kao što hoćemo, svi će nas gledati.

Pročitajte: Jovana Joksimović - Ovu želju mi Željko nije uslišio!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti