Još jedna modna lekcija sa potpisom Melanije Tramp!

Još jedna modna lekcija sa potpisom Melanije Tramp!

Autor: | 07/12/2020

0

Melanija Tramp pravi je primer da lepoj ženi sve lepo stoji, prva dama Amerike pažnju privlači šta god da obuče.

Sada već odlazeći predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ostaće upamćen po mnogo čemu, a među onim što je najupečatljivije svakako će biti besprekoran modni ukus njegove supruge. Melanija je oduvek važila za ženu istančanog ukusa, koja je privlačila pažnju gde god se pojavi.

Iako je ove godine proslavila jubilarni pedeseti rođendan, zadržala je manekensku liniju, a ukus za modu s godinama joj se samo poboljšao.

Donald Tramp uživa veliku podršku svoje supruge!

Donald Tramp posetio je grad Valdostu, gde je učestvovao na političkom skupu. To je bilo njegovo prvo zvanično javno pojavljivanje od kontroverznih predsedničkih izbora, a društvo mu je kao i obično pravila njegova voljena supruga Melanija. Prva dama još jednom je pažnju prisutnih privukla na sebe besprekornim autfitom.

Melanija i Donald, foto: Spencer PlattGetty Images News via Guliver

Naime, poznato je da Melanija obožava da nosi mantile, u garderobi ih ima, čini se, bezbroj. Oni su često deo njenih odevnih kombinacija, a nosi ih od svih materijala i u svim bojama. Ipak najčešće su krojeni tako da ističu njen besprekoran struk i naglašavaju figuru.

Tako je bilo i ovog puta. Melanija Tramp je za pomenuti skup odabrala crnu haljinu jednostavnog dizajna koja se nazirala ispod savršenog kaputa. Reč je o kožnom strukiranom modelu kaputa marke „Alexandar McQueen“, tamnocrvene boje. Kombinaciju je upotpunila efektnim salonkama sa visokom štiklom bele boje sa crnim prugama.

Pročitajte Prva dama odlazi sa stilom: Melanija Tramp spektakularno dekorisala Belu kuću (foto/video)

Modni kritičari složni su u oceni da je Melanija zaista postavila visoke modne standarde u Beloj kući. Svakoj sledećoj prvoj dami biće izuzetno teško, gotovo nemoguće, da dostigne nivo na kome je bivša manekenka.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Instagram, Al Drago Getty Images News via Guliver