Tijana Stoisavljević bila je potpuno slomljena, a horor koji je proživela opisala je ovako!

Tijana Stoisavljević bila je potpuno slomljena, a horor koji je proživela opisala je ovako!

Autor: | 04/12/2020

0

Tijana Stoisavljević - korona virus potpuno ju je slomio, njeno zdravstveno stanje bilo je zaista loše, a horor koji je proživela opisala je ovako!

Korona virus nekontrolisano se širi svuda po svetu, a sve češće slušamo priče o ljudima koji su se susreli sa ovim opakim virusom. Na svakoga različito utiče, međutim većina ljudi koji su se izborili sa ovom pošasti tvrdi da je u pitanju pravi horor. Poznate ličnosti svakako nisu izuzetak, obzirom na prirodu posla kojim se bave.

Mlada asistentkinja Ognjena Amidžića u njegovoj autorskoj emisiji, Tijana Stoisavljević jedna je od onih koja nije imala sreće, te je suočavanje s virusom teško podnela. Onaje nedavno saznala da je pozitivina, a sudeći po poslednjoj fotografiji na Instagramu njeno zdravstveno stanje uopšte nije bilo dobro.

Pored pomenute fotografije, Tijana Stoisavljević opisala je njeno stanje kao horor.

- Nema ovde mesta filterima, to nam je što nam je. Ni korona ne dolazi sa filterima, naprotiv. I ovima što kažu da korona ne postoji, da je sve teorija zavere samo bih rekla o da, postoji dragi moji i odvratna je. I evo, danas napokon mogu da se okupam, a da mi to ne predstavlja podvig i da se ne osećam kao da sam maraton pretrčala. Ne ličim ni na šta, oprostite, ali kad si bolestan tako izgledaš - Napisala je Tijana vidno razočarana stavom onih koji ne veruju u virus, pa nastavila:

Pročitajte Voditeljka Amidži Šou-a ima posebnu rođendansku želju: Poželela sam zdravlje i jednu devojčicu (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tijana S. Milutinovic (@tijana.stoisavljevic)

Tijana Stoisavljević - korona neka putuje i neka se ne vraća nikada više!

- Kao neko ko je imao lakše simptome, moram vam reći da je užasno! Ne smem ni da zamislim kako je ljudima sa težom slikom! A znate kome dugujemo naše živote!? Pa svim ovim lekarima, sestrama! Vi ne shvatate koji je to horor uživo, u onim odelima, trčeći okolo i u svakom momentu nasmejani i spremni da vam pomognu! Nema tih para i tih aplauza koji su dovoljni da im se zahvalimo za sve!

Tijana je apostrofirala važnost lekara i sestara u današnje vreme, i izrazila ogromnu zahvalnost ljudima koji se bave pomenutim profesijama. A za kraj je imala poruku i za koronu:

- A ti korončino, ne bih te zadržavala, putuj i ne vraćaj se nikad više!

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Instagram, Instagram prntscr

Najnovije vesti