Jelena Janković u iščekivanju prinove: Luksuzna porodična oaza na Fruškoj gori

Jelena Janković u iščekivanju prinove: Luksuzna porodična oaza na Fruškoj gori

Autor: | 04/12/2020

0

Jelena Janković dom za naslednicu daleko od gradske gužve i javnosti.

Nekadašnja teniserka i njen izabranik doktor Branko Barać uživaju u jednom od najlepših životnih perioda. Uskoro će postati roditelji devojčice i spremni su da učine sve za njeno bezbrižno odrastanje.

Želeli su da se skuće van gradske gužve i vreve, pa su dugo tražili plac koji bi ispunio sve njihove zahteve. Na kraju su izabrali luksuzno imanje na Fruškoj gori, u koje je teniserka, po navodima "Kurira", uložila oko dva miliona evra.

Osim velike kuće na sprat, s minimum pet spavaćih soba i toliko kupatila, velike kuhinje, trpezarije i dnevne sobe, Jelena je tražila da ima i veliko dvorište. Razlog za to je što želi da iza vile napravi bazen i baštu gde će moći da se druži s porodicom i prijateljima, ali i da bude izgradjen teniski teren. Po rečima sagovornika ovog lista, Jelena time želi da nastavi s treninzima i ostane u dobroj formi.

Pročitajte: Jelena Janković na životnoj prekretnici - Iskušenje pred veliku odluku

Ipak, iako je gradnja počela ubrzo nakon što su kupili zemljište, kraj radova se ne nazire uskoro. Jelena i njeni najbliži su računali da će sve biti gotovo do kraja ove godine, međutim, zbog pandemije koronavirusa gradnja je usporena.

Vila na Fruškoj gori je samo jedna od nekretnina koje poseduje Jelena Janković. Kako su mediji preneli prošle godine je kupila stan u Beogradu na vodi, a u San Dijegu poseduje luksuznu vilu sa osam spavaćih soba, 11 kupatila, teniskim terenom, prostorijom za masaže, teretanom, saunom, bioskopom i još mnogo toga.

Photo by Mike Ehrmann/Getty Images via Guliver

- Ukoliko imam goste, ne moram da ih viđam. Sa gostima mi trebaju "voki-toki"-ji po ovolikom domu - rekla je još 2012. godine u jednom intervjuu teniserka.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Lintao Zhang/Getty Images via Guliver