Sandra Miljaković u Viktorovom naručju objavila prelepu vest! (video)

Sandra Miljaković u Viktorovom naručju objavila prelepu vest! (video)

Autor: | 02/12/2020

0

Sandra Miljaković rođendan je proslavila u društvu najbližih. Devojka Breninog sina Viktora napunila je 26 godina, a kako okolnosti sa panemdijom koronavirusa nalažu socijalno distanciranje, ovog puta je izostala je velika proslava.

Zato je Brenina snajka svoj veliki dan proslavila samo uz one koji su joj najbliži. Viktor je bio zadužen da rođendansku atmosferu učini magičnom i napravi intimnu, ali bajkovitu proslavu.

 

Sandra je oduvala svećice na roze torti, a bila je izuzuetno dobro raspložena te nije skidala osmeh s lica. U jednom trenutku je i zaplesala.

 

Poljubac s Viktorom nije izostao, a rođendan joj je čestitao i Viktorov otac Boba Živojinović

 

Sandra Miljaković rođendan proslavila u društvu onih koji je vole 

Devojka Viktora Živojinovića, Sandra Miljaković, brzo je postala omiljena u porodici njenog dečka.

Odmah se uklopila u jednu od najpoznatijih porodici u Srbiji, čiji članovi su se potrudili da se Sandra oseća dobrodošlom, obasipajući je pažnjom: išli su na zajedničko krstarenje, a sada su joj priredili i specijalnu proslava za rođendan...

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Miljakovic (@sandramiljakovic)

– Sandra je divna devojka i veoma mi je drago kada vidim da se moji sinovi slažu sa izabranicama. Uvek sam ih učila da devojke treba da vole i poštuju, a vidim da je taj deo našeg vaspitanja urodio plodom. Potrebno je da se ljudi nađu i pronađu, a Viktor i Sandra uživaju u vezi. – rekla je Brena jednom prilikom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata/Instagram