Konačno srećno zaljubljena: Rijana ima novog dečka! (foto)

Konačno srećno zaljubljena: Rijana ima novog dečka! (foto)

Autor: | 02/12/2020

0

Rijana - novi dečko je neočekivan izbor, iz prijateljstva razvila se istinska ljubav, višemesečna nagađanja konačno su potvrđena!

Rijana i zvanično ima novu ljubav! Vest koja je uzburkala svetsku javnost, međutim njeni obožavaoci nisu bili preterano iznenađeni. Naime, nakon višemesečnih nagađanja potvrđeno je da je pevačica u ljubavnoj vezi sa reperom i dugogodišnjim prijateljem Asap Rokijem. Kako prenose strani mediji, par je viđen i uslikan u Njujorku, na romantičnoj večeri. Iako to naravno, nije prvi put da su se zajedno pojavili u javnosti, ovaj susret bio je drugačiji prenose strani mediji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Letos, Roki je bio velika podrška pevačici tokom promotivne kampanje za njenu kozmetičku liniju Fenty Skin. On je takođe pomogao Rijani i putem serije video snimaka i intervjua koji su promovisali njen novi brend.

- Moja koža je tip koji je komplikovan isto kao i muškarci - našalila se Rijana tokom intervjua koji je davala u društvu Rokija za Vogue, pa dodala - Muškarci pokušavaju da prikažu žene kao komplikovane, ali ustvari ste to ustvari vi - Poručila je pevačica.

Prijateljstvo i saradnja dvoje muzičara traje znatno duže od nedavne Fenty Skin kampanje. Davne 2013. godine Roki se pridružio Rijani na njenoj svetskoj turnije Diamnods, a sarađivali su i na njenoj pesmi 'Cockiness' iz 2011. godine, sa albuma 'Talk that talk'.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by peep™🇿🇦 (@peepnite)

 Rijana novi dečko - iz prijateljstva razvila se ljubav!

Dugi niz godina reper je bio glavni Rijanin pratilac na svim važnim događajima, uključujući i glamurozni godišnji Diamond Ball, British Fashion Council Awards (2019) i reviju Louis Vuitton u Parizu (2018).

Pročitajte i Rijana uz pivo i tekilu menja naglasak i ne prestaje da se smeje! (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M (@lilm_4l)

Nagoveštaji ljubavi pojavili su se početkom ove godine, kada je pevačica odlučila da stavi tačku na ljubav s saudijskim milionerom Hasanom Džamilom. A iako je Rijana u prošlosti imala veoma loša iskustva u ljubavi sa kolegama hrabro je odlučila da pokuša ponovo. Podsetićemo vas, Rijana je bila u izuzetno turbulentnoj vezi sa Krisom Braunom, koji ju je svojevremeno i fizički napao, te joj naneo niz povreda.

 

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Steven Ferdman Getty Images Entertainment via Guliver, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još