Skromna proslava uz šoljicu kafe: Stefan Kapičić napunio je 42 godine!

Skromna proslava uz šoljicu kafe: Stefan Kapičić napunio je 42 godine!

Autor: | 01/12/2020

0

Glumac Stefan Kapičić rođendan je proslavio skromno, veliko slavlje je izostalo, ali je imao savršeno društvo - svoju voljenu suprugu Ivanu Horvat! 

Glumac Stefan Kapičić karijeru već godinama gradi u Americi, ali svoje oduševljenje Beogradom nikada nije krio. Iako je poslovno vezan za SAD, svoje slobodno vreme vrlo često koristi kako bi s porodicom bio u Beogradu, a ovog puta i svoj 42. rođendan odlučio je da proslavi u našoj prestonici. Skromna proslava, uz šoljicu kafe u jednom od beogradskih kafića u društvo voljene supruge Ivane Horvat bili su sve što je potrebno za savršen rođendan.

Stefan Kapičić rođendan - žurka je ovog puta izostala!

Kako je sve lošija epidemiološka situacija onemogućila veću proslavu, rođendanska žurka će ipak morati da sačeka neka bolja vremena. Međutim verujem da to nije predstvaljalo preveliki problem za Stefana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Kapičić (@stefankapicic)

Veliki broj kolega, ali i njegovih obožavalaca te poštovalaca njegovog rada čestitao mu je rođendan putem društvenih mreža, a mi se pridružujemo čestitkama i želimo mu puno uspeha i sreće u nastavku karijere, ali i na porodičnom planu!

Pročitajte i Stefan Kapičić doveo dvomesečnog sina u Beograd (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Kapičić (@stefankapicic)

Komentari (0)

Loading
Hello Magazin Instagram