Slobodan Boda Ninković demantovao medije: Želim da okončam nesporazum!

Slobodan Boda Ninković demantovao medije: Želim da okončam nesporazum!

Autor: | 01/12/2020

0

Boda Ninković selidba - već je odjeknulo u domačim medijima, ali šta se zapravo desilo? Glumac je ovom prilikom objasnio da li će napustiti Beograd.

Boda Ninković selidba - već je odjeknulo u domačim medijima, ali šta se zapravo desilo? U poslednje vreme dosta glumaca preselilo se iz glavnog grada. Svoje oaze mira neki su našli u prigradskim naseljima, dok su drugi otišli u prirodu, selo ili planinu. Glumac Slobodan Boda Ninković nedavno je izjavio da će se i on preseliti, međutim njegova izjava bila je pogrešno shvaćena. Glumac je odlučio da svoje reči obrazloži, pa je u intervjuu za NovaS portal istakao da je istina da želi da izbegne beogradske gužve, ali..

- Moram da priznam da je i mene zbunila informacija koja se pojavila, a bazirana je na rečenici iz jednog mog intervjua gde sam napomenuo da ću po odlasku u penziju gledati da što više slobodnog vremena provodim van Beograda. Uzrok nije preseljenje već želja da što je više moguće probam da izbegavam beogradske gužve koje su postale vrlo naporne. S toga, u želji da okončam taj nesporazum želim da kažem da se ne selim iz Beograda.

Pročitajte: Boda Ninković doneo odluku koja je sve rastužila

Foto: Ata images

Rekao je glumac za pomenuti portal, vidno izrevoltiran neistinom koja se velikom brzinom proširila internetom.

Boda Ninković takođe se dotakao glume u doba korone, a istakao je da ovakva situacija umnogome utiče na celokupni doživaljaj.

- Nama je susret s publikom radost, a ovakve okolnosti nas sprečavaju da ostvarimo potpuni odnos i komunikaciju sa njima. To umnogome utiče na naš doživljaj, a čini mi se i na doživljaj publike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by • Filmirano™ (@filmirano)

Za kraj glumac se dotakao i trenutnih projekata na kojima radi, ali je i objasnio šta je jedna od stvari koje ga posebno raduju.

- Nedavno je izašao CD muzike za decu 'Čudne reči', inače, četvrti po redu, koji je nastao kao plod saradnje sa mojim prijateljem Jovicom Tišmom. To je jedna od stvari koja me posebno raduje i koja mi je u dobroj meri pomogla da ovaj već prilično mučni period lakše podnesem.

- Naravno, to je samo nastavak moje velike želje da najmlađima ponudimo ono što je njima i potrebno, a to je maksimalna pažnja, ovog puta kroz pesme za njih. Inače trenutno snimam seriju 'Radio Mileva', na kojoj se dobro zabavljamo, a nadam se da će i publika. Ono što je u pripremi je snimanje sitkoma Nikole Pejakovića u Banja Luci 'Avokado', koje očekujem u decembru. I za kraj, Dragan Petrović i ja privodimo kraju muzički deo našeg novog zajedničkog projekta 'Jedan gram života' - zaključio je Slobodan Boda Ninković.

Komentari (0)

Loading
Hello Magazin Jelena Jovanov, Instagram

Najnovije vesti