Lidl je rekao "DA" malim domaćim proizvođačima: Pronađite proizvode sa nalepnicom "Mali zanat, velika strast" i uživajte u njima

Lidl je rekao "DA" malim domaćim proizvođačima: Pronađite proizvode sa nalepnicom "Mali zanat, velika strast" i uživajte u njima

Autor: | 30/11/2020

0

U današnje vreme kada nam je gotovo sve dostupno u svakom trenutku, mnogi žale za čarima prošlih vremena i tradicionalnim ukusima potpuno prirodnih proizvoda, kada konzervansi nisu bili toliko zastupljeni u prirpemi hrane, a aditivi se nisu koristili uopšte.

Trgovački lanac Lidl odlučio je da kaže "DA" malim domaćim proizvođačima. Lidl je obišao mnoge krajeve naše zemlje kako bi vam doneo blago tradicionalnih srpskih proizvođača. U želji da svi zajedno podržimo rad ljudi koji i danas kreiraju najlepše proizvode našeg detinjstva, predstavljamo vam čari regija: Vojvodine, Centralne, Istočne i Južne i Zapadne Srbije. Pronađite nalepnicu „MALI ZANAT, VELIKA STRAST“ na proizvodima u Lidlu i uživate u svakoj od njih, tokom perioda trajanja ove akcije.

Ovom priliko želimo da vas upoznamo sa Centralnom Srbijom, regijom koja je najgušće naseljena u našoj zemlji. Ovde se živi dosta brzo ali se istovremeno i uživa svim čulima! Šumovite planine Centralne Srbije, koje su do skoro čuvale tajne malih zanata, sada ih sve više otkrivaju mlađim generacijama koje žele da uče i stvaraju nešto svoje.

Porodica Živanovići, iz centralne Srbije, nije pristala da ostane na uspomenama na savršene bakine džemove i druge domaće prouzvode, već je ova porodica čvrsto rešila da ostvari svoju zamisao i počne da kreira i celoj Srbiji ove ukuse učine dostupnim.

U savršene slatke teglice porodične firme Moć Planine, Živanovići pakuju najukusnije domaće ajvare, džemove i slatka od plodova koje sami uzgajaju ili pronalaze na planini i nabavljaju od lokalnih seljaka.

Ova vredna srpska porodica je dokaz da se zaista može onda kada se stvarno hoće, a pre svega kada za ono što radiš osećaš veliku strast.

- Mali zanati definitivno traže veliku strast i veliku predanost i na to smo posebno ponosni, jer je potrebno bilo mnogo truda, mnogo, da kažem, želje da se ovo napravi, mnogo strasti, mnogo angažmana, mnogo odricanja i svačega - kaže Aleksandra Živanović, koja je i osmislila ime porodične firme.

Kako njihov posao izgleda i šta vam sve mogu ponuditi saznajte u videu ispod, a možete ih kupiti u svim Lidl marketima. Ovaj trgovački lanac prepoznao je Moć Planine kao jedan od kvalitetnih srpskih malih zanata i shvatio da definitivno zaslužuje da se nađe u njihovoj ponudi sa specijalnom nalepnicom Mali zanat, velika strast, u okviru istoimene akcije koja je počela 19. novembra.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo LIdl
Tagovi:

Najnovije vesti