Trudnoća u vreme pandemije: Ana Sević preplašena, iz nedelje u nedelju obavezno ponavlja jednu stvar

Trudnoća u vreme pandemije: Ana Sević preplašena, iz nedelje u nedelju obavezno ponavlja jednu stvar

Autor: | 27/11/2020

0

Trudna Ana Sević do porođaja broji sitno, ipak, pevačica ne krije da je zabrinuta za svoje i zdravlje bebe. Anu su pre nekoliko dana paparaci usnimili ispred "Torlaka" kada je išla da se testira na korona virus, kako bi se uverila da su ona i beba dobro i sigurno.

- Svake nedelje odlazim do laboratorije kako bih se preventivno testirala. Negativna sam na koronu, ali uvek treba biti oprezan. Izlazim iz kuće samo kad moram, a i to mi je sada postalo teško jer uskoro treba da se porodim - kaže pevačica za "Informer".

Pročitajte: Planovi Ane Sević pali u vodu - Trebalo je da obučem belo, ali…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial)

Trudna Ana Sević otkirva da je u doba pandemije veoma oprezna kako ne bi narušila svoje i bebino zdravlje. Ne ide na javne skupove, izbegava čak i susrete sa prijateljima, a u nabavku ide veoma retko.

- Štitim se na sve moguće načine. Do prodavnice odlazim samo kada Danijel nije tu. Već neko vreme je na putu, ali ne pada mi teško da se malo prošetam i obavezno koristim masku - otkriva trudna pevačica koja poštuje sve mere bezbednosti.

Podsećamo, Ana uskoro treba da se porodi i na svet donese preslatku devojčicu, koju čeka sa verenikom Danijelom Nedeljkovićem, a kojoj će ime odabrati sestrica Lorena.

Pročitajte: Ana Sević otkrila gde će se poroditi, kao i ko će bebi dati ime

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial)

– Porodiću se u Beogradu. A ime za bebu još neću da otkrijem, Lorena će to da reši. Ona je zaista posebno dete, nije što je moje – rekla je nedavno Ana za emisiju “Ekskluzivno”.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram