Šta se dešava, Ivan Bosiljčić napustio Urgentni centar?!

Šta se dešava, Ivan Bosiljčić napustio Urgentni centar?!

Autor: | 26/11/2020

0

Jedna od trenutno najgledanijih serija, ostaje bez Ivana Bosiljčića u glavnoj ulozi. Naime, Ivan Bosiljčić napustio je "Urgentni centar", ali ne po svojoj želji, već po unapred napisanom scenariju.

Glumačka ekipa prve sezone "Urgentnog centra" Miloš Janjić, Tamara Krcunović i Ivan Jevtović, sa Bosiljčićem su činili temelj popularne serije. Kako su kolege napustile snimanje, jer su njihove uloge u scenariju došle do kraja, tokom snimanja četvrte sezone, glumac se osećao prilično usamljeno.

Ipak glumac je ostao dosledan i ušao u novu sezonu rame uz rame sa koleginicom Slobodom Mićalović. Njih dvoje ponovo su postali omiljeni par publike, sve do poslednje emitovane epizode, kada se doktor Arsić oprostio sa kolegama iz bolnice, a Ivan Bosiljčić napustio urgentni centar.

Pročitajte: Prava srećnica - Dokaz koliko Ivan Bosiljčić voli Jelenu Tomašević (foto)

U dirljivoj sceni, doktor Arsić spakovao je svoje stvari, a kao poslednju spakovao je fotografiju sa kolegama, koje su pored njega, bili stub ove serije, prethodnih sezona.

– Na snimanju serije bilo je raznih momenata, od vrhunske igre do novih saznanja o ljudima, zakonima, medicini. Možda će mi sve to zbog nekih novih poslova jednom ispariti iz sećanja, ali ono što nikada neću zaboraviti su deca koja su prošla kroz ovo snimanje.

Dok gledate moje scene sa mališanima, morate znati da tu glume nije bilo, svako od njih je mislio da sam pravi doktor, tekst koji smo izgovarali često je bio smišljan na licu mesta, uplakane sam stvarno umirivao, nestašne animirao igračkama. Neki su mirno spavali u kadru, a ekipa od preko trideset ljudi je šaputala i na prstima išla po studiju. I shvatio sam da se i mi, odrasli, kada odemo kod lekara, nekako smanjimo i nemoćni smo, kao deca pred novim pregledima i dijagnozama. Ovu ulogu posvećujem svim medicinskim radnicima koji su, bez obzira na preteške okolnosti u kojima rade, ostali nežni i pažljivi prema nama, našim roditeljima i našoj deci – rekao je Bosiljčić za "24sedam".

Pročitajte: Ivan Bosiljčić - Nikada neću zaboraviti decu koja su prošla kroz ovo snimanje

Iako je rola u ovoj seriji završena, Ivana očekuje još mnoštvo uloga koje će se prepričavati i koje će publika obožavati, baš kao doktora Nemanju Arsića.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram