Black Friday: Kako do kvalitetnog shopping-a

Black Friday: Kako do kvalitetnog shopping-a

Autor: | 26/11/2020

0

Black Friday se približio i opasno kuca na vrata, a samim tim se akcije u trgovinskim lancima i popusti povećavaju iz dana u dan. Nije lako u svom tom crnilu odabrati najpovoljnije ponude. Zato vam u nastavku vam nudimo par saveta kako da iskoristite maksimalno “groznicu crnog petka”, a da pri tome ostanete zadovoljni, nasmejani i s dovoljno novca u svom novčaniku.

Odluči što želiš da kupiš

Upravo u ovome se krije najveća zamka Black Friday shopping-a. Ući u Black Friday period sa idejom ma samo ću malo baciti pogled i kupiti samo ono stvarno dobro, najčešće kao rezultat ima prazan novčanik ili tekući račun, a kući se odnese barem 5 stvari koje vam uopšte nisu potrebne.

Ukoliko se ipak unapred odličite da kupite samo ono što vas zanima i što vam treba, lakše ćete ploviti kroz more raznih popusta. Obično se Black Friday čeka radi kupovine za nekih skupljih stvari poput tehnike (televizora, kompjutera,...), zimskih jakni, patika ili dukseva. Ono što je važno je da se fokusiramo na svoj izbor.

Definitivno nije jednostavno u potpunosti eliminisati sve popuste koji nam iskaču. Naravno, i ne treba biti isključiv, jer možda ipak ulovite i kupite neki dugo traženi artikal, po fenomenalnom popustu, iako to u startu niste planirali. Upravo zbog toga je poželjno da se kupovina unapred barem delimično isplanira, nego da besciljno uletite u groznicu Crnog Petka.

Povedite prijateljicu u shopping avanturu

U Black Friday shopping povedite sa sobom prijateljicu ili prijatelja sa kojom delite shopping navike. Možete se razdvojiti u radnjama dok tragate za svojim “plenom”, a zatim se nađete na dogovorenoj lokaciji da čujete iskreno mišljenje o tome da li vam pristaju odabrani komadi odeće.

Black Friday se ne završava u petak

Iako je logično da Black Friday bude u petak, naravno da se sve to malo rastegne. Kao što akcije i popusti počnu već početkom oktobra, tako neke od njih traju celu nedelju pred sam praznik i ne završe odmah tog dana, nego se produže na ceo vikend.

Trgovinski lanci su rado usvojile i pojam Cyber Monday, odnosno to je prvi ponedeljak nakon Crnog Petka. U slučaju da u petak ne pronađeš ono što tražiš i želiš, ne očajavaj. Nastavi pratiti cene i popuste jer možda baš na Cyber Monday pronađeš ono što želiš.

The Spot lanac premium brendova je pripremio je brojne popuste za svoje kupce. Zagrevanje za Black Friday i ekstra popusti su počeli još početkom nedelje, a nastavljaju se do ponedeljka. Ovo je idealna prilika da po veoma pristupačnim cenama kupite obuću, odeću i aksesoare vodećih svetskih brendova: Nike, Adidas, Reebok, Colmar, EA7, Saucony, Hummel i mnogih drugih.

Za one koji vole kupovati iz udobnosti svoga doma, tu je The Spot web shop! Izbegnite na gužve u radnjama i klikom odaberite najbolju odevnu kombinaciju za sebe po super popustima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo
Tagovi: crni petak đak