Nešto novo i sasvim drugačije: Ksenija Bujišić spremna je za novi izazov

Nešto novo i sasvim drugačije: Ksenija Bujišić spremna je za novi izazov

Autor: | 25/11/2020

0

Voditeljka Ksenija Bujišić jedno je od omiljenih TV lica domaće publike, jer su njenu karijeru imali priliku da prate, još od kada je bila devojčica. Poslednjih godina, mnogi su je pratili u jutarnjem programu Prve televizije, gde je gledaoce svakodnevno obaveštavala o vremenu koje ih tokom dana i nedelje očekuje. Ksenija je nedavno održala svoju poslednju vremensku prognozu i uživo se oprostila sa gledaocima jutarnjeg programa.

Sada je lepa voditeljka spremna za potpuno drugačiji izazvo. Ksenija Bujišić ne napušta Prvu, kako su mnogi mislili, ali sada vodi novi program "Šok - Tok" i to rame uz rame sa Ognjenom Nestorovićem.

Pročitajte: Iznenadila - Ksenija Bujišić posle tri godine donela veliku odluku

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ksenija Bujisic (@bujisic.ksenija)

- Pre nekoliko nedelja sam se oprostila od publike u "Jutru" Prve i jako mi je drago što pauza nije dugo trajala. U sredu uveče u 23 sata biću ispred kamera u emisiji "Šok - tok" i predstaviti gledaocima najekskluzivnije priče o našim zvezdama. Drago mi je što uskačem iz informative u zabavu, ceo ovaj projekat je veliki izazov, a ja izazove volim. Sigurna sam da ćemo gledaocima prirediti i doneti priče koje najviše vole. Gledaoci će imati priliku da vide i čuju mnoge detalje o poznatima koje do sada nisu znali. Naša ekipa je mesecima unazad vredno radila na tome. Reakcije na prvu emisiju su odlične i srećna sam zbog toga - ispričala je voditeljka Ksenija Bujišić za "Republiku".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ksenija Bujisic (@bujisic.ksenija)

Sada će Kseniju gledaoci imati prilike da prate sredom, a umesto vremenske prognoze, ona će im donositi sočne priče i ekskluzive o poznatima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti