Porodica i prijatelji zabrinuti: Ben Aflek u teškom stanju

Porodica i prijatelji zabrinuti: Ben Aflek u teškom stanju

Autor: | 25/11/2020

0

Glumac Ben Aflek u teškom je stanju, prenose strani mediji. Njegovi bliski prijatelji, kao i članovi porodice, su veoma zabrinuti za zdravlje holivudskog glumca. Kako novode, razlog je raskid sa kubanskom glumicom Anom de Armas. Taman što je ponovo povratio veru u ljubav posle razvoda od Dženifer Garner, i prevazišao veliki problem sa alkoholom, njegova sreća nije dugo trajala.

Pročitajte: Ben Aflek - Najviše žalim zbog razvoda

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝙅𝙖𝙨𝙤𝙣 (@dceubatfleck)

Anonimni izvor blizak paru otkrio je za magazin "Women's Day" da su Ben Aflek i Ana pre oko mesec dana raskinuli. Glumac Ben Aflek ovo je veoma loše podneo. Prestao da jede i doslovce se izgladnjuje. Problemi su počeli kada je lepa Kubanka na kraju, ipak, odbijena za ulogu nove "Bondove devojke".

- Odbili su je za ulogu s obrazloženjem kako navodno nije vizuelno dobra za Bond franšizu. Jednostavno su joj rekli da nije dobrodošla na crveni tepih - otkrio je izvor i naveo da je Ana posle svega naglo promenila odnos prema Benu.

- Ana je nakon toga počela drugačije da doživljava oskarovca, a on je to osetio. Previše se vezao za nju i želeo je da svo slobodno vreme provedu zajedno. Ali ona to nije želela. Smatrala je da mora više da se posveti svojoj karijeri, a pre svega mora da poradi na svom fizičkom izgledu - zaključio je izvor.

Pročitajte: Dženifer Garner srećna sa novim dečkom, a glumac Ben Aflek u novom filmu glumi alkoholičara! (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@daniel.harrison.momoa је поделио/ла објаву

Glumac Ben Aflek zaprosio Anu?

Ben raskid veoma loše podnosi, a njegovi prijatelji su zabrinuti da se ponovo ne okrene alkoholu. Ben i Ana poslednji put viđeni su na snimanju zajedničkog filma u Nju Orleansu, a među njima ništa nije ukazivalo da su lošim odnosima. Najnovije fotografije koje su obišle svet pokazuju da su veoma zaljubljeni, a krenula su šuškanja i da su se verili. Glumica veoma srećno posmatra prsten na svojoj levoj ruci, a fanovi su prilično zbunjeni. Da li je među njima sve gotovo ili je, pak, bolje nego ikada, ostaje da vidimo u periodu koji je pred nama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели VIBRAS TV (@vibrastve)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs PhotoNoam Galai Getty Images via Guliver

Najnovije vesti