Nije svaki magnezijum koji pijete isti

Nije svaki magnezijum koji pijete isti

Autor: | 25/11/2020

0

Magnezijum je od vitalnog značaja za čoveka, ali nije svaki oblik ovog minerala isti. Postoje vode i napici koji se tehnološkim procesima obogaćuju sintetičkim spojevima magnezijuma, poput magnezijum sulfata, oksida, laktata i drugih, jer se on izvorno u njima ne nalazi. Svaki od tih dodatih spojeva je specifičan i različito se apsorbuje i koristi u organizmu, a neki se, poput magnezijum sulfata (tzv. gorka so), tradicionalno koriste za probavu jer u crevima imaju laksativno dejstvo. 

Potpuno drugačija od toga je prirodna mineralna voda Mg Mivela. Dugotrajnim prolaskom kroz podzemne geološke slojeve, Mg Mivela se potpuno prirodno obogaćuje značajnom količinom magnezijuma. Otapanjem minerala, stvara se prirodan kompleks jona u kojima je dominantna ravnoteža magnezijuma i hidrogenkarbonata. Specifičnost ovog oblika je efikasna apsorpcija u organizmu, bez laksativnog delovanja, pa je Mg Mivela jedinstveni prirodni izbor za svakodnevnu funkcionalnu hidraciju sa dodatnim benefitom. 

Mg Mivela, na svom izvoru, u jednom litru prirodno sadrži dnevnu preporučenu količinu magnezijuma u obliku koji telo može lako i efikasno da iskoristi za vitalne funkcije. Mg Mivela je prirodan izvor magnezijuma za vas i vaše najmilije o kojima brinete svaki dan.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs AaronAmat iStock Getty Images Plus via Getty Images

Slične Vesti