Điđi Hadid je divna mama: Prvo iznenađenje za ćerkicu (foto)

Điđi Hadid je divna mama: Prvo iznenađenje za ćerkicu (foto)

Autor: | 23/11/2020

0

Ćerkica Điđi Hadid ima tek dva meseca, a već je u potpunosti opčinila svoju mamu. Manekenka je potpuno posvećena svojoj curici, koja je, kako je jednom prilikom sama napisala, potpuno promenila njen svet.

– Naša devojčica nam se pridružila ovog vikenda i već je promenila naš svet. Toliko sam zaljubljena u nju – napisala je Điđi na prvoj porodičnoj fotografiji sa ćerkicom i izabranikom Zejnom Malikom.

Pročitajte: Porodila se Điđi Hadid - Prva fotografija mame i bebe oduševila svet

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Sada je ćerkica Điđi Hadid konačno predstavljena svetu, jer je mama želela da je pohvali kako je veoma dobra devojčica. To je naravno učinila fotografijom na "Instagramu"

Naime, manekenka je objavila fotografiju svoje ćerkice, koju nosi na grudima, uz opis u kome je otkrila da joj je pripremila prvo iznenađenje.

- Potpuno nova dimenzija obaveza i iscrpljenosti. Ipak, ona je najbolja, pa je prazničnu dekoraciju zaslužila ranije - napisala je Điđi i podelila prazničnu dekoraciju doma.

Pročitajte: Kako vam se dopada kuća Điđi Hadid? (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Sa Zejnom i ćerkicom, Điđi dane provodi na imanju Jolande Hadid, okružena prirodom i daleko od očiju javnosti. Na tom imanju Điđi je provela i celu trudnoću, kako je paparaci ne bi svakodnevno fotografisali.

Baš kao što je dane, kada je ćerkicu nosila pod srcem provela u miru, tako želi da i preslatka bebica, čije ime, roditelji još uvek nisu objavili, odrasta daleko od očiju javnosti, barem u prvim mesecima svog bezbrižnog detinjstva.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Theo Wargo Getty Images via Guliver

Najnovije vesti