Sedam godina porodica ćuti: Isplivali detalji o pravom stanju Mihaela Šumahera

Sedam godina porodica ćuti: Isplivali detalji o pravom stanju Mihaela Šumahera

Autor: | 20/11/2020

0

Mihael Šumaher pre sedam godina doživeo je stravičnu nesreću na skijanju na Alpima, a i dan-danas ne znaju se tačne informacije o njegovom zdravstvenom stanju. Porodica jednog od najboljih vozača "Formule 1" u istoriji, vešto skriva istinu. Zna se da je doživeo težak udarac u glavu, iako je imao kacigu, morao je na čak dve operacije, a zatim je neko vreme bio u indukovanoj komi.

- Šumaher je helikopterom prebačen u bolnicu u Mutijeu, koji je udaljen oko 15 kilometara. Policija istražuje šta je bio uzrok nesreće. U prvi mah nisam mogao da vidim koliko je ozbiljna povreda. Bio je u šoku i potresen, udario je glavom u stenu, ali je nosio kacigu – rekao je odmah posle nesreće direktor skijaškog centra Kristof Gerinjon-Lekom.

Pročitajte: Mihael Šumaher - Posle četiri meseca probudio se iz kome?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KEEP FIGHTING SCHUMI (@schumi_jo)

Menadžerka Mihaela Šumahera, Sabina Kem, obavestila je 2014. godine javnost o dobrim rezultatima oporavka legendarnog vozača Formule 1. Kem je objavila da se Šumaher, koji se krajem aprila te godine prvi put probudio iz veštački izazvane kome, povremeno budi i komunicira sa okolinom.

– Donosim dobre vesti iz bolnice. Mihael Šumaher se i dalje nalazi u procesu postepenog buđenja iz kome, ali sve češće dolazi svesti i komunicira sa okolinom - rekla je Sabina, koja je zatim šest meseci kasnije objavila da Šumaher napušta bolnicu i nastavlja lečenje u svom domu.

Pročitajte: Otkrivena istina o Šumaherovom bogatstvu - Ko raspolaže novcem legende Formule 1

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Essere Ferrari (@essereferrari1947)

Od tada su se u javnosti pojavljivale razne informacije o zdravstvenom stanju Mihaela Šumahera, koje uglavnom ili nisu bile tačne ili nisu bile proverene. Prvi put za medije sada se oglasio nekadašnji šef "Ferarija" Žan Tod, inače Šumaherov veliki prijatelj. Žan je otkrio da često odlazi kod Mihaela, a na pitanje novinara kako je sedmostruki šampion "Formule 1", Žan je rekao:

- To je pitanje na koje ću uvek biti ekstremno rezervisan. Vidim Mihaela često, jednom ili dva puta mesečno. Ali moj odgovor će uvek biti isti. Bori se. Ima najbolju moguću negu i nalazi se na veoma mirnom i prijatnom mestu. Možemo samo poželeti i njemu i porodici da stvari budu bolje.

I ovog puta Žan je ostao misteriozan, pa se pitanje zašto se stanje Mihaela Šumahera toliko dugo čuva u tajnosti, samo nameće.

Photo by Mark Thompson/Getty Images via Guliver

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Lars Baron/Getty Images via Guliver

Najnovije vesti