Popularni Ezel otkriva: U našem braku više ništa nije isto!

Popularni Ezel otkriva: U našem braku više ništa nije isto!

Autor: | 19/11/2020

0

Kenan Imirzalioglu, popularni Ezel, često je zvzezda novinskih napisa turskih medija, a nedavno se spekulisalo o tome da je prevario trudnu suprugu. Ipak, u njihov dom uselila se radost, a sve neistine ostavljene su po strani - Kenan Imirzalioglu i Sinem Kobal postali su roditelji.

Kenan Imirzalioglu postao je otac prelepe devojčice, kojoj su on i Sinem dali ime Lalin. U intervjuu za turske medije, Kenan je prvi put progovorio o najvažnijoj životnoj ulozi, ali i o odnosu sa trinaest godina mlađom suprugom.

Pročitajte: Kada se ženio Ezel, žene su plakale širom sveta, a sada je glumac ponovo na naslovnim stranama

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kenan Imirzalioğlu (@official_kenanimirzalioglu)

- Od tog dana san srećniji. Roditeljstvo se jednostavno ne može opisati rečima. Ne postoje reči niti rečenice kojima se to može opisati, jednostavno to morate doživjeti - govori popularni Ezel, kome je mala Lalin već promenila život iz korena.

- Otkako se rodila Lalin, za nas je započeo novi život. Čini mi se kao da se nalazim na početku novog, lepog putovanja - opisuje svoj trenutni osećaj Kenan.

Pročitajte: Princeza je stigla - Kenan Imirzalioglu postao otac (foto/video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kenan Imirzalioğlu (@official_kenanimirzalioglu)

Par je inače u srećnoj vezi od 2015. godine, kada su se upoznali na snimanju zajedničke serije. Sinem je tada ostavila dugogodišnjeg partnera, a samo godinu dana kasnije, sudbonosno "Da!" izgovorila je Kenanu. Popularni turski par voli se kao prvog dana, a preslatka Lalin došla je kao kruna ljubavi srećnih roditelja.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Instagram

Najnovije vesti