Kijanu Rivs doneo odluku koja je šokirala javnost: Tajni plan ostaviće Aleksandru bez reči

Kijanu Rivs doneo odluku koja je šokirala javnost: Tajni plan ostaviće Aleksandru bez reči

Autor: | 18/11/2020

0

Ljubavni život Kijanu Rivsa privukao je mnogo pažnje, kada se crvenim tepihom prošetao sa svojom devojkom Aleksandrom Grant. Najveći problem nastao je kada je javnost počela da komentariše izgled devojke, popularnog glumca, koja kako kažu, izgleda dosta starije od svojih godina.

Početkom leta Kijanu se preselio u Berlin, gde snima nastavak popularnog "Matrixa". Sve vreme njegova četrdeset sedmogodišnja izabranica, pravila mu je društvo. Od tada, glumac neprestano zrači, a kako prenose strani mediji, razlog tome je odluka koju je nenadano doneo. Ljubavni život Kijanu Rivsa mogao bi da dobije potpuno drugačiji preokret.

Pročitajte: Aleksandra Grant je osvojila srce Kijanu Rivsa, a zbog ovoga će osvojiti i vas

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ㅡ (@mtothekr)

- Možda se venčaju u Nemačkoj. Super im je bilo tamo tokom snimanja, žive u nekom svom balonu dok je na snazi karantin, što ih je još više zbližilo. Uskladili su se na svim poljima i odnos im se dodatno učvrstio - kaže izvor blizak glumcu.

- Kijanu je rekao prijateljima da je spreman da zaprosi svoju devojku i to verovatno tokom božićnih praznika, Aleksandru smatra svojom srodnom dušom. Svi su presrećni zbog njih i jedva čekaju zvaničnu objavu lepih vesti.

Pročitajte: Fanovi napali Kijanu Rivsa zbog nove devojke - Mogao si bolju da nađeš! (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Outsiders Magazine (@outsidersmagazine)

Ovim potezom, glumac će još jednom staviti do znanja da ga zli jezici ne zanimaju i da ima pravo da svoj život provede pored koga želi. Aleksandra Grant ostvarena je umetnica, a svojom dušom i neverovatnom harizmom osvojila je srce, holivudskog zavodnika.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Frazer Harrison Getty Images via Guliver