Ivana Maksimović Anđušić otkriva: Vreme je za novo poglavlje u karijeri!

Ivana Maksimović Anđušić otkriva: Vreme je za novo poglavlje u karijeri!

Autor: | 18/11/2020

0

Naša šampionka u streljaštvu Ivana Maksimović Anđušić od septembra živi na novoj adresi, u Francuskoj, sa suprugom i sinom. Početkom septembra, ona nije ni slutila da će ih u Francuskoj ponovo zadesiti karantin. Lepa sportistkinja otkriva, šta se sve od septembra promenilo u njenom životu.

- Danilo ovde igra, i Filip i ja smo naravno sa njim, mi smo mu najveća podrška. Moji treninzi i moj sport su trenutno na čekanju iako nisam mislila da će tako biti, ali zbog trenutne situacije, sada se bavim nekim drugim stvarima. U Francuskoj rade samo marketi, apoteke i benzinske pumpe, a dozvoljeno nam je da napolju budemo svega sat vremena i to u blizini mesta gde živimo. Zato sam se ja posvetila biznis idejama i to mi sada prija – rekla je Ivana u emisiji „Kec na jedanaest“ u koju se uključila iz svoje kuće u Burgu - ispričala je Ivana u emisiji "Kec na jedanaest".

Pročitajtre: Ivana Maksimović i Danilo Anđušić - Nama je karantin dobro došao (video)

Kako je podelila sa gledaocima, posvećena je dizajniranju kožnih tašni, čime se bavi već duži vremenski period.

- Ta ideja pojavila se i realizovala tokom trudnoće tako da već dve godine radim na tome, a u poslednjih godinu dana svi koji žele moje tašne mogu i da kupe. Namenjene su prevashodno mamama, jer sam želela da napravim moderne, a opet funkcionalne tašne za mame koje uvek imaju mnogo stvari – rekla je Ivana.

Pročitajte: Ivana Maksimović Anđušić - Ja sam srećna žena, na tome mogu svi da mi pozavide

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Andjusic Maksimovic (@ivanamaksimovic)

Ivana Maksimović Anđušić otkrila je i da je njen, sad već dvogodišnji sin, koji je rođendan proslavio u Francuskoj, uz mamu i tatu, karakterno najsličniji njoj.

- Ponekad je teško izboriti se sa njim, jer je sav na mamu! – s osmehom je priznala Ivana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages, instagram