Posle ljubavnog kraha Bane Mojićević otkrio: Više se neću ženiti!

Posle ljubavnog kraha Bane Mojićević otkrio: Više se neću ženiti!

Autor: | 18/11/2020

0

Bane Mojićević razvod je kako kaže, doživeo kao svoj najveći poraz, ipak, sa suprugom Milicom zbog dece je ostao u dobrom odnosu. Iako je par još od 2018. prolazio kroz krizu, a iako su pokušavali da spasu brak, Bane i Milica shvatili su da je razvod jedina opcija.

‒ Istina je da smo se razveli, nezvanično pre pola godine, a zvanično pre dve nedelje. Mogu da kažem da smo sada u boljim odnosima nego ikad, očigledno je trebalo da se rastanemo pa da se naš odnos sredi. Zaista, potpuno normalno komuniciramo ‒ kazao je Bane za „Blic“ i dodao da nije bilo nikakvih sukoba, već se ljubav jednostavno ugasila.

Pročitajte: Bane Mojićević već godinu i po dana živi sam - Da sam znao, ranije bih se razveo

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Branislav Bane Mojićević (@mojicevic.bane)

Ipak, Bane Mojićević razvod je shvatio i kao izvesnu lekciju, pa je otkrio da je definitivno rešio da se više neće ženiti.

Naime u razgovoru za "Toxic TV" otkrio je da u svom "momačkom životu" sada bezuslovno uživa.

- Kad su sa mnom i kad nisu sa mnom, trudim se da deci uvek budem dostupan - istakao je on da mu je uloga oca sada najveći prioritet.

Pročitajte: Bane Mojićević: Istina je, Milica i ja smo se razveli, ljubav se ugasila

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Branislav Bane Mojićević (@mojicevic.bane)

- Ne bih stao na ludi kamen, svakako. Neću se ženiti. Ako se zaljubim u neku osobu živeću sa njom, to svakako - istakao je novopečeni "neženja".

Kada je nova izabranica u pitanju, Bane Mojićević nije otkrio postoji li neko u njegovom životu, ipak, otkiro je da mu pri odabiru definitivno neće biti presudan fizički izgled, već njena unutrašnja lepota.

 

 

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs ATAImages, Instagram