Ivan Bekjarev je više od 40 godina voleo nju, želja da imaju još jedno dete nije im se ispunila

Ivan Bekjarev je više od 40 godina voleo nju, želja da imaju još jedno dete nije im se ispunila

Autor: | 17/11/2020

0

Supruga Ivana Bekjareva (74), Mikica, neutešna je nakon suprugove smrti koja je usledila posle nekoliko dana jake borbe sa virusom korona. Glumac je sa pozitivnim testom na kovid-19, ali bez simptoma, primljen u bolnicu, ali mu se pre nekoliko dana stanje naglo pogoršalo.

Pročitajte: Glumac u bolovima, jedva diše - Zdravstveno stanje Ivana Bekjareva se naglo pogoršalo

Ivan je oduvek važio za porodičnog čoveka. U braku je bio više od 40 godina, a koliko je voleo svoju suprugu Mikicu priznao je i u jednom od intervjua za magazin "HELLO!".

- Svejedno je da li ste muškarac ili žena. Ako pođete od toga da je porodica osnova svakog društva i rešite da uđete u brak, onda će vam biti lako da provedete toliko godina sa istom osobom. Najlakše je razvesti se. Ali treba čuvati i gajiti brak, naročito nakon što dobijete potomstvo. Međutim, današnje klinke menjaju frajere na nedeljnom novu. Zato nije ni čudo što kada uđu u brak ne mogu da se oslobode te navike. I tada dolazi do sve većeg broja razvoda. Nema tu velike filozofije, neko vam odgovara ili ne odgovara. Kada se sa nekim nađete onda je potpuno prirodno da razmišljate o braku i o tome da provedete život zajedno.

Na pitanje, da li se supruga oduvek dobro nosila sa njegovom popularnošću koja je sa sobom donela i mnoge medijske vesti o navodnim neverstvima, glumac je rekao:

– To nije lako ni meni, a pogotovo je teško za nju. Međutim, imam sreću da je moja supruga vrlo brzo shvatila da su to samo vesti koje prodaju novine i da im ne treba pridavati pažnju. Tako se često dešava da neistine koje se pišu o meni mnogo teže padnu meni nego njoj. Češće je da ona mene teši kada se objavi neka glupost, koja je sastavni deo mog posla.

Pročitajte: Ivan Bekjarev hitno hospitalizovan, obustavljeno snimanje filma

Uvek neposredan, srdačan i beskrajno iskren, dramski umetnik je za svoj rad dobio pregršt nagrada i priznanja. Supruga Ivana Bekjareva želela je da svom suprugu podari još jedno dete, ali im se ta želja, nažalost, nije ostvarila.

– Želeli smo da ponovo budemo roditelji, dete je bilo na putu. Ali je u to vreme vladala neka epidemija i to se, nažalost, nije ostvarilo. Što se mene tiče, voleo bih da sam ih imao petoro. I danas umem da se našalim i kažem ženi: “Ima vremena, napraviću ja još jedno dete nekad negde”, pa se oboje slatko smejemo - pričao je uvek nasmejan i veliki čovek Ivan Bekjarev za "HELLO!".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Najnovije vesti