Sofija Milošević prvi put u medijima posle porođaja, otkrila detalje koje javnost do sada nije znala

Sofija Milošević prvi put u medijima posle porođaja, otkrila detalje koje javnost do sada nije znala

Autor: | 17/11/2020

0

Manekenka Sofija Milošević stigla je u Srbiju i prvi put posle porođaja pojavila se u medijima. Sofija je vidno raspoložena, govorila o svom budućem suprugu Luki Joviću, kao i dvomesečnom sinu Alekseju. Zgodna i vitka, Sofija se osvrnula na komenatre na račun svoje kilaže.

- Mnogo ljudi me pitaju za kilažu, ali mislim da je genetika u pitanju. Znam da govore kako se fotošopiram, ali eto čudo je stvarno da sam tako brzo izgubila na kilaži. Da li je samo genetika, ne znam, ali isto ima i napornih treninga i ishrana, tako da je sve zajedno - istakla je Sofija gostujući u "Jutarnjem programu" na Televiziji "Prva.

Pročitajte: Sofija Milošević ima konkurenciju? Luka Jović zagolicao maštu lepe Hrvatice!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jutro na Prvoj (@jutronaprvoj)

Sofija je po prvi put u javnosti pričala o detaljima veze sa Lukom, koje javnost do sada nije znala.

- Luka i ja smo krili da smo u vezi koliko god smo mogli jer je njegova situacija sa bivšom devojkom bila komplikovana. Naime, već su počeli napisi da ja razbijam tuđe brakove, što uopšte nije bilo tačno jer njih dvoje tada nisu bili zajedno. Ja sam krila i od mame. Malo je nezahvano bilo sve objašnjavati, jer je on imao sina Davida koji je tada imao četiri meseca. Iskreno kako da objasnim svima njegovu situaciju sa bivšom devojkom - ispričala je manekenka Filipu Čukanoviću i otkrila kada će svadba.

Pročitajte: Luka Jović podelio prvu fotografiju sina

- Već je trabalo da se uzmemo, ali ne želim ništa na brzinu zbog korone. Kada se situacija reši da makar kumovi mogu da nam dođu, biće makar pred matičarem. Jedan kum je i Americi, a drugi ima koronu - rekla je Sofija.

Lepa manekenka, koja se pre nekoliko dana vratila i svom poslu, otkrila je i koliko je zaista koštao njen porođaj u Madridu.

- Iskreno to mi je toliko skandalozno da čitam o tim ciframa. Dobila sam zdravstveno osiguranje preko Lukinog kluba. Ništa nismo platili! Dobili smo samo patronažnu sestru. Nismo neko ko se razbacuje u današnje vreme - zaključila je manekenka Sofija Milošević.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti