Goca Tržan iskrena: Lena već tri godine nema kontakt sa biološkim ocem

Goca Tržan iskrena: Lena već tri godine nema kontakt sa biološkim ocem

Autor: | 17/11/2020

0

Ćerka Goce Tržan, trinaestogodišnja Lena, izrasla je u prelepu devojčicu. Pevačica i njen suprug Raša trude se da njihovoj mezimici ništa ne fali i da uvek ima osmeh na licu. Iako je pevačica pre 13 godina ćerku dobila iz braka sa Ivanom Marinkovićem, njihovi odnosi danas nisu najsjajniji. Goca ne voli da govori o bivšem suprugu, a sada je istakla da njena ćerka već dugo nemam kontakt sa ocem.

‒ Lena ne kontaktira sa biološkim ocem. Zato što je on u rijalitiju već tri godine. Iz tog rijalitija ne izlazi. Ona i ne želi da ima komunikaciju sa njim ‒ ispričala je Goca u emisiji koja prati njen život na televiziji „K1“.

Pročitajte: Ćerka Goce Tržan se promenila, pevačica priznale - Morala sam da je kaznim

Ćerka Goce Tržan prava je tinejdžerka, koja prati trendove i voli sve da isproba. Goca se zbog svega toga susreće sa brojnim problemima koje imaju roditelji dece ovog uzrasta. O tome kako je kaznila Lenu, jer je previše vremena provodila na telefonu, govorila je na svom „Jutjub“ kanalu.

– Sa telefona smo uspeli da joj sklonimo kameru, znači imala ju je, ali nije mogla da se slika. U tih 15 dana dok je trajala kazna, ona se, naravno, ulogovala na „Instagram“ i mislila je da smo mi glupi i da to ne znamo. Pošaljem ja njoj poruku i pitam je odakle joj „Instagram“, a ona meni kaže: „Pa mama, ostavio mi Raša, mogu minut da ga koristim”. Rekla sam joj da može minut da ga koristi, ali ne i da odgovara na 15. komentar ispod slike – ispričala je Goca i otkrila koliko se njena naslednica promenila od kada je prestala da korisiti „Instagram“.

Pročitajte: Goca Tržan poslala Raši dirljivu poruku - Kažu da je nemoguće, ali sa tobom sam uspela!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Tržan (@gocatrzan)

– Njeno ponašanje se promenilo otkad je prestala da koristi „Instagram“, moje dete je postalo drugo dete. Počela je da komunicira sa nama, da izlazi napolje sa drugarima, da se šetaju. Shvatila sam da je tehnologija proizvela decu koja nemaju nikakvu emociju i empatiju – zaključila je pevačica, koja želi da kod naslednice promeni jednu stvar.

‒ Hoću da promenim pristup prema njoj. Kakve veze ima što je odlična? Ima četiri četvorke, i to ne zato što ne zna, nego zato što nije pipnula ništa. Hoću da svakog meseca pročita dve knjige i nauči deset novih reči ‒ rekla je pevačica u rijalitiju koji prati njen život. Njeg suprug je dodao:

‒ Malo ćemo sad da je pritegnemo, kažemo joj lepo. Nema toliko izlazaka, sat i po je dosta. Oduzmemo joj ono što najviše voli i to je to.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Tržan (@gocatrzan)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miomir Milić, ATA Images, instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti