Miloš Petrović Trojpec: Da nije bilo Bjele, ne bih bio tu gde jesam

Miloš Petrović Trojpec: Da nije bilo Bjele, ne bih bio tu gde jesam

Autor: | 13/11/2020

0

Popularni glumac, Miloš Petrović Trojpec pažnju publike privukao je svojom ulogom u seriji "Senke nad Balkanom", a dana se prilike za mladog glumca nižu jedna za drugom. Ipak, njegova priča izgledala je pomalo neobično i potpuno drugačije, a glumi se vratio tek posle dužeg vremena.

Mladi glumac Miloš Petrović tokom treće godine studija glume na Akademiji lepih umetnosti počeo je da se bavi građevinskim poslovima i tom svetu bio je čak šest ili sedam godina. Kako kaže, tako je moralo da bude i veruje da ga je svaki trenutak u životu vodio onome što danas radi i što najviše voli.

Pročitajte: Dragan Bjelogrlić spremio još misterioznije "Senke nad Balkanom" (foto/video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milos Petrovic (@trojpec)

Moja majka je građevinski inženjer i rekla mi je da postoji velika potreba za radnicima. Odlučio sam da se prijavim i nekih šest ili sedam godina sam radio na građevini, najviše hidroizolaciju jer je za tim poslom bilo najviše potrebe – rekao je popularni Trojpec na K1 televiziji u emisiji „Kec na jedanaest“. – Srećom, 2014. godine pozvali su me s fakulteta i rekli mi da počinju da rade predstavu „Kad su cvetale tikve“ u Beogradskom dramskom pozorištu. Tako sam se vratio glumi.

Međutim, kako se oduvek bavio sportom, fitnesom i boksom, i u međuvremenu je postao sertifikovani trener i odlučio je da se ponovo odrekne glume i zaputi u Dubai i tamo bude profesionalni trener.

Tada me je međutim, baš pred odlazak, pozvao Bjela i ponudio mi ulogu u seriji „Senke nad Balkanom“. Takvu priliku nikada ne bih odbio i ostao sam, a onda su usledile i uloge u „Južnom vetru“, „Tajkunu“...

Mladi glumac ispričao je Aleksandri i Bošku koliko mu je značilo što se u nekoliko kadrova u „Senkama“ pojavio rame uz rame sa Žarkom Lauševićem.

Njegova ljudska veličina prati njegovu glumačku veličinu, a to nije baš čest slučaj. Što bi mi u glumačkom žargonu rekli – otvorio mi je kadar. Dao mi je prostora, pružio mi toplinu i pomogao mi – istakao je Trojpec.

Miloš trenutno snima dve serije, koje ćemo uskoro imati prilike da vidimo na malim ekranima, među kojima je "Tajna vinove loze" sa Slobodom Mićalović i Vojinom Ćetkovićem u glavnim ulogama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti